Kızgınlıktaki Kedimin Halleri ?

Mia2021
Mia2021

13641 Puan

Kızlar kedim 2 gündür kızgınlıkta biter bitmez kısırlaştırma işlemi olacak . Sabah uyanık iken bağırıyordu şimdi 6 7 saattir uyuyor yanımda sanki hiç bir şekilde kızgın değil gibi karnını doyurup suyunu icti geldi yanıma yattı böyle ara sıra bağırıyor yuvarlaniyor . Bu arada kedim 1 buçuk yaşında ilk defa kızgınlığa girdi ben defalarca kısırlaştırma işlemi yapılmasini istedim veteriner hekimmiz beklememiz gerektiğini doğuştan kısır olabileceğini söyledi bı kaç ay daha girmezse başka hastalıkları olup olmadığına bakicakti .

4 CEVAP

Sezgek
Sezgek

16767

Doğuştan kısır ne demek ya hormon bakmış mı incelemiş mi ultrason yapmış mı nasıl bir kafa o ya bence geç kalmışsınız ama bu hekiminiz hatası tabiki de bence farklı bir hekime götürün derim deneyimli hekim kısırlaştıracaktır hemen ben de kızımın yuvarlanmaları ağlamaları bitince götürmüştüm hala kızgınlıkta diyip yapmadılar ameliyatı yavrum sonra tekrar kızıştı sonra tavsiye üzerine farklı vete gittim çok başarılı ve sorunsuz şekilde yaptı ameliyatı farklı hekim görüşü aldım derim

Mia2021
Mia2021

13641

Gerçekten burada düzgün bir veteriner bulamadım ya eşimin işi nedeniyle doğudayim 2
3 tane veteriner var olduğum yerde biri zaten berbat oraya hiç gitmek istemiyorum diğer ikiside kötünün iyisi mecbur kalıyorum.gitmeye bana diyor soru soruyorum sürekli ya bizden iyi mi bileceksiniz hanımefendi diyor bide görsen 25 26 yaşlarında genç veteriner hepsi.

blue_hpood
blue_hpood

128941

doğuştan kısır olduğuna nasıl karar verdi gerçekten merak konusu. kaldı ki kedileri 4 aydan itibaren sağlıklı bir şekilde kısırlaştırabilirsiniz. bunun için kızgınlığa girmesini beklemeye gerek yok.

Mia2021
Mia2021

13641

Kısırlaştırma işlemini ben yapamayacağım için 2 farklı veterinere götürdüm onlarda aynısını söyledi yani cins kedi olduğu için çiftleşirken bir sıkıntı olduğunda yavrulardan bı kaçında bu durumla karşılaşıyoruz dedi bu konuda bilincsizdim dağın dibinde yaşıyorum yani zırt pırt veterinere de gidemiyorum.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 211 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.810 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR