Kediyi Yıkamak

luvhera
luvhera

837 Puan

geçen gün eve bir takım misafirler gelmiş ve kızımın yanında sigara içmişler, evde olmadığım için bunun önüne geçemedim doğal olarak. kedimin kokusu gitmiş resmen sigara kokuyor. yıkasam olur mu? kış diye pek bir cesaret edemiyorum ama ilerleyen günlerde daha da soğuk olacak yıkamam imkansız olacak. yıkarsam da hangi şampuanı önerirsiniz? Dalin tarzı bebek şampuanları olur mu?

2 CEVAP

blue_hpood
blue_hpood

128941

yani yanında ne kadar sigara içtiler ki kediye sindi kokusu? ayrıca rahatsız olsaydı kendini saatlerce yalardı, yıkamanızı tavsiye etmem fakat artık hırçınca kendini yalamaya başladığını fark ederseniz kuru şampuan tarzı bir şeyle temizleyebilirsiniz.

Sezgek
Sezgek

16786

Yıkamaya kalkarsanız ki önermiyorum kesinlikle hayvanlar için özel olan şampuanlardan kullanmanız lazımmyoksa cilt pH aını bozarak çeşitli deri hastalıklarına neden olabilirsiniz ama illa sigara kokusu gitsin istiyorsanız cristalin barsa bir pamuğa döküp onunla silebilirsiniz o da yoksa hayvanlar için temizleme mendilleri var onlardan kullanabilirsiniz ama yıkmanızı önermem sigara kokusu yüzünden zamanla geçecektir zaten o koku kendini yaladıkça

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 215 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 93.295 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR