Kedimin Tırnaklarını Kestim Küstü.

Astix
Astix

623 Puan

Beni görmekten bıktınız biliyorum ama bir durum oldu. Kedimin ilk defa tırnaklarını kestim ve şu an bana küstü. Kendini sevmiyor asla yanıma gelmiyor sevmeye gidiyorum hemen kaçıyor. Bu normal mi? Yoksa kedimin canını mı acıttım? Ama vet bana nasıl gösterdiyse sadece uçlarını aldım hatta bıraktım bile yani ucun ucunu aldım. Normal mi böyle olması? Ne zaman düzelir?( 2 tane de ödül maması verdim barışalım diye ama yok)

4 CEVAP

Sezgek
Sezgek

16767

Yok canı yanmıyorum sadece hoşlaşmıyorlar ben kızımın tırnaklarını yalnızca derin uykudayken kesiyorum eğer uyanmazsa iki patiyi de tamamlıyorum uyanırsa bırakıyorum tekrar uykuya dalınca kesiyorum size de öneririm kimisi ödül maması takarken kesiyor ama bizimkisine ödül maması işlemiyor siz onu da deneyebilirsiniz

blue_hpood
blue_hpood

128941

benlik duygusu olmayan bir canlı sizin de benliğinizi kavrayıp aranızdaki ilişkiyi anlamlandıramaz, dolayısıyla size küsemez. sadece sıkıştırıp kestiyseniz durumdan rahatsız olmuş olabilir. peşinden koşturmayın, bir saate unutur.

Sezgek
Sezgek

16767

Kediler tırnaklarının kesilmesinden hiç hoşlanmazlar yani siz sıkıntısız kesebilmişsiniz o bile mucize 😅 sizin yanınıza gelmek istememesi de normal iki gün uzun bir süre değil biraz zaman verin küsmekten çok yine tırnağını kesebileceğinizi düşünüyordur biraz zaman tanıyın eskiye döner merak etmeyin

Astix
Astix

623

Yani ayakları kaldı kesemedim :( ellerinde de durmadan böyle miyavlayınca dedim sanırım canını acıtıyor o yüzden böyle yapıyor onu da bıraktım.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 192 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.977 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR