Kedime Ne Kadar Tavuk Vermeliyim

stellabennett
stellabennett

119987 Puan

arkadaşlar haftada kaç kere ve miktar olarak kaç parça vermeliyim haşlanmış bir şekilde yağsız tuzsuz baharatsız sossuz vesaire olarak vereceğim bir de suyundan da verebilir miyim onun miktarı ne kadar olmalı

3 CEVAP

amillaaa
amillaaa

12046

Suyu en iyi yanı bence zaten, hem kediler genellikle sulu şeyleri daha çok beğeniyor, hem suya ihtiyaçları çok hem de haşlamanın suyu tavuk suyu oluyor yani faydalı bir şey.
Miktar olarak ise ben 50-70 gram; mümkünse her gün veya günaşırı verirdim. Çıkan tüm suyu üstüne eklerdim kediye verirken.
Biz et pişirirken genelde bir kilo civarı pişirip hem kendi kedimize hem sokaktakilere verdiğimiz için küçük miktarda pişirmek nasıl olur kestiremiyorum; biz etten çıkan tüm suyu kullanıyoruz ve kedilerin favori kısmı bu su oluyor genelde :D

gece18
gece18

12992

Ben kedime evde yaptıgım tavuk ve türevlerini verirken hiç gramaj ölçmüyorum. Önüne koyuyorum bi kase yiyebildiği kadar yiyip kaldırıyorum doyması önemli. Bol tavuk suyu ve normal su ekliyorum bayılıyor. Zaten kendileri etçil oldukları için ne kadar yiyip yememeleri mühim değil. Vucut anatomileri buna göre tasarlanmıştır.

mehtapkaplan
mehtapkaplan

5436

Bende bi tabağa suyuyla iki avuç kadar koyuyorum yiyor hatta fazla tavuk suyunu cam kavanoza koyup saklıyoum daha sonrada veriyorum vitamin olsun diye : )

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 187 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78293 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR