Kedim Eve Tuvaletini Yapıyor

Asuse
Asuse

678 Puan

Arkadaşlar merhaba
Kedim 6 aylık oldu. Tuvaletini düzenli temizliyorum. Bugün kumunu komple değiştirip yeniledim, kum kabını yıkadım. Yorganıma çişini yaptığını fark ettim. Geçen hafta annemin yorganına hem çiş hem kaka yaptı. Tam geçti derken az önce çiş yaptığını gördüm ne yapmam gerek ??

7 CEVAP

Asuse
Asuse

678

Kızgınlık gibi bir belirtisi yok henüz yeni 6 aylık oldu ilerleyen aylarda kısırlaştırmayı yapacağım kesinlikle kısırlaştırma olacak ama şu an koku bırakma gibi yaptığını sanmıyorum. Asla yoktu böyle şeyleri 1 haftada 3 kere yaptı nasıl önüne geçerim anlayamadım :(

Asuse
Asuse

678

Veterinere pazartesi götüreceğim. Biz şehir değiştirdik normalde Antalyada kendi veterinerimiz var ancak işim dolayısıyla başka bir şehirdeyiz. Burada aşı takibi yaptığım bir veteriner tanıyorum. Ona götüreceğim inşallah sorunu çözeriz teşekkür ederim cevaplarınız için :)

blue_hpood
blue_hpood

128183

kısırlaştırmanız gerek, acilen. kızgınlık belirtileri gösteriyor. eğer erkekse hiç beklemeden kısırlaştırın; bu hareket kalıcı hâle gelebilir.

6 aylık olması kızgınlık için yeterli bi yaş başka kedilere kokusunu bırakıyor en azından kendisi böyle düşnüyor olabilir bi diğer ihtimalde evde kendi bölgelerini işaretliyor olabilir (burası benim alanım diyerek) devam ederse de bi veterinere gitmenizde fayda var çünkü bi rahatsızlığı olup bunuda anlatmaya çalışıyor olabilir. Bu devam etmesi durumunda endişe etmeniz gereken bir durum

Deniz1741
Deniz1741

10927

Kızgınlık belirtileri gibi.

blue_hpood
blue_hpood

128183

bu bariz kızgınlık belirtisi, inanın bana. geçirmek için acilen kısırlaştırılmalısınız yoksa bu bir davranış bozukluğu hâlini alabilir ve sürekli devam ettirebilir. 6 ay erken değil, geç bile sayılır. kedilerin kızgınlığa girmeden kısırlaştırılması çok daha sağlıklıdır. yabancı ülkelere bakarsanız 4 aylıktan itibaren kısırlaştırıldıklarını görebilirsiniz.

blue_hpood
blue_hpood

128183

bu arada çişini yaptığını yerleri iyice temizlemeniz gerek, bu koku da kolay kolay çıkmaz. tavsiyem önümüzdeki pazartesi için randevu alıp kısırlaştırmanız.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 253 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79822 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR