Oridermly Krem Kullanan Var Mı ?

Fatmacakiir
Fatmacakiir

2197 Puan

Arkadaslar merhaba kedim 5 aylik ve kulak uyuzu teshisi konuldu teshis konuldugu gun yanimda yeterince para olmadigi icin bu kremi alamadim ancak yarin alacagim veterinerden ogrenicem yarin ama sizin de tecrubeniz var ise fikrinizi almak istiyorum nasil uygulamam gerek ise sizin evcil hayvaninizda ise yaradi mi

9 CEVAP

pongul
pongul

113342

eveti hızlıca semptomları dindiriyor, ancak 3 hafta durmadan kullanmak gerek. bir de kullanımdan önce 3-4 gün her kulağa 2-3 damla gliserin pür damlatıp kulağın dibine dairesel masaj yapıp kulak içini dibe sokmadan pamukla silip, buşonların yumuşamasını ve çıkmasını sağlayın ki ilaca başlayınca ilaç diplere dek inebilsin.


ancak kısa bir süre sonra bu uyuz tekrar nüksedebilir biraz illet bir durum. umarım nüksetmez. evi de iyice silmek temizlemek gerek kulak akarlarından kurtulmak adına.

pongul
pongul

113342

eğer mümkünse dış parazit uygulaması olarak da enseye selamectin içeren bir damla örneğin stronghold uygulanırsa iyi olur. kulak uyuzu tedavisinde etkili çünkü.

pongul
pongul

113342

geçmiş olsun, kulak uyuzuna sebep olan kulak akarlarının yaşam döngüsü 21 gündür. dolayısıyla en az 21 gün uygulamanız gerekmektedir her gün.

Fatmacakiir
Fatmacakiir

2197

Veteriner bir arkadasim 5 gunde 1 uygulamami soylemisti ama sanirim her gun uygulamam gerekiyormus dediklerinize gore. Zaten ben kasintiyi farkedince kulak uyuzu oldugunu bilmeden gliserin kullanmaya baslamistim pisligi akitip rahatlatiyordu cok tesekkur ederim sizlere

huseyin1
huseyin1

822

evet kulak uyuzu için bir kulak merhemi öncelikle tedavide sadece bu merhem değil bununla birlikte kulak uyuzu tedavisi ve antibiyotik tedavisinede devam etmeniz gerekiyor bu konuda veteriner detaylı yönlendirecektir merhemi de en az 21 gün süreyle veterineriniz aksini söylemediği sürece 1 bezelye tanesi uygulamanız gerekiyor

gokhanust
gokhanust

3892

Bizede kulak uyuzundan şüphelenip vermişti veteriner bir hafta kullandık, kontrole gittik ve veterinerimiz geçmediğini söyleyip tekrar kullanmamızı söyledi, kedimin korkulu rüyası haline geldmişti bu krem :D Kremin tamamını bitirdik ve geçti.

Fatmacakiir
Fatmacakiir

2197

Anladim cok tesekkur ediyorum yardiminiz icin gercekten yardimci oldunuz :)))

Magdelinay
Magdelinay

115

Aynı ürünü verdi veteriner,her gün sabah akşam kulak kepçesinin içine bir tur döndürerek sıkılacak dedi.Yanında 2 antibiyotik tablet verdi tabletler 4 e bölünerek çeyrek olarak sabah akşam yutturulacak dedi.Ufak bir bornoza sararak yakalıyorum sadece kafası dışarıda kalacak şekilde bornoza sarıyorum yatırıyorum kucağıma gayet başarılı sonuç..

Sedadnl
Sedadnl

144

Kremi nerden aldınız bilgi verebilirmisiniz

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 23528 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80118 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR