İlçe Tarım Ve Orman Bakanlığında Çip Taktırmak

mrssekola
mrssekola

2610 Puan

Veterinerimiz kedim için, çip fiyatı 300TL, sen öğrencisin git Tarım ve Orman Bakanlığında taktır dedi. Burada taktıran var mı aranızda? İnternetten baktığımda yorumlar güzeldi fakat emin olamıyorum. Maddi açıdan da zora gireceğim :/ Bir de nasıl randevu alırım, süreç nasıl işliyor bilen var mı?

5 CEVAP

anilzi
anilzi

911

Bende daha taktımadım ama internette anlatılanlara göre ilçe kaymakamlık binalarının içinde ilçe tarım orman müdürlüğü var. Ya gidip randevu alınıyor yada telefonla gün alınıyor. daha sonra gününde gidip 75lira ücreti yatırıp işlem tamamlanıyor. Gitmişken 5 lira daha verip kuduz aşısını da yaptırabilirsiniz.

Azirovka
Azirovka

4814

İlçede oturuyorsanız İlçe Tarımdan, ilde oturuyorsanız İl Tarımdan randevu almalısınız arayarak. Ben taktırdım ilçe tarımda.


İlk önce kedinize pasaport çıkartıyorlar. Sonra çipi takıyorlar. Ben kuduz + çip + pasaporta 30 tl verdim toplam. Kuduz çoğu yerde bedava diye biliyorum. Ama yerden yere değişiyor.

Alexmood10
Alexmood10

317

İlçe tarımda taktırdım gitmeden aradım randevulumu degil mi ögrenmek için istediğiniz saat gelin dediler gittim pasaport +çip 75 tl ödedim orda takanda veteriner zaten. Bende ögrenci oldugum için 300 tl yerine 75 tercih ettim ki zaten fark yok arasında

Pamulkkk
Pamulkkk

997

Bende bugün taktırdım ilçe tarımda çip+kuduz aşısına 80tl ödedim randevu almıyorsun mesai saatleri içerisinde git bakarlar hemen

junie
junie

736

Ben de tarım ve ilde taktırdım ama bizim buradakinden kaynaklanan bir durum sanırım o kadar pişman olup ağladım ki. Sıfır steril bi ortam, kedimi kucağımda tutmamı istedi ve kucağımdayken yaptı aşırı canı yandı. Kuduz aşısını da aynı şekilde kucağımda yapmaya çalıştı ve iğne patladı iğne ucu da içinde kaldı kedimin. Daha sonrasında kuduz aşısının yapıldığı yerde yumru oluştu veterinere zor attık kendimizi, umarım bir daha yolumuz düşmez.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 518 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79876 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR