Idrar Yolları Problemli Kediye Hangi Mamadan Vermeliyim

Sulemiss
Sulemiss

3281 Puan

Idrar yollarından sorunlu olan kediye içeriği nasıl olan mamalar iyi gelmez.
Protein oranı vs nasıl olmalı evde 2 çeşit mama kaldı biri sokak kedileri için enjoy biride ND zaten nd'njn protein oranı falan Çok yüksek enjoy mu versem kendi mamasi bitti. muhtemelen 2 3 hafta alamam. Içerik hakkında bilgisi olan varsa yazarsa çok sevinirim

5 CEVAP

natasha_nk
natasha_nk

1204

Mama önerisi almayın derim hastalıginin veteriner kontrolünce belirlenmesi ve ilaçlı veteriner maması kullanılmasi lazım bunların da çeşitleri var veterinerler örnek veriyorum kedinizin idrar yollarında kristalleşme varsa ona göre mama verip ilaç veriyorlar.

Anonymus985465
Anonymus985465

121914

Kediniz sağlıklı miktarda idrarını yapamıyorsa tıbbi üriner mama yemeli. Virbac öneriyorum.
Ancak bu mama idrar torbasında oluşan struvite taşları (basic) ve enfeksiyon nedeniyle idrarını yapamayan kedilerin tüketmesi gereken mama.
En sağlıklısı, kedinizi uzman bir veterin muayene etmesi.

Sulemiss
Sulemiss

3281

Veteriner üriner mama.kullanmamami söyledi kullanıyoruz ama bitti şuan alamıyorum. Evde protein oranı çok düşük başka bir mama var o bir süre olur mu sanırım üriner mamalarında protein oranı dusuk

GzdeAkbuz
GzdeAkbuz

10338

Nutri Feline, Brit Care, Felicia, Sanabelle, Optimeal, Petline, Happy Cat, Pure by, Proplan , Exclusion, Advance, Hills, Unique, Babin, Royalcanin, My food, ND, ProChoice , appetite, Brekkies, Fitmin, club4paws, Natural Trainer, Nature's Variety, Mera, Üst ve orta segment alınabilecek mamalar, bunlardan iyiside internette satışı bulunmayan bazı markalar Veterinerlerden temin edebilirsiniz ancak.

Cennet29
Cennet29

123713

Veterinere danışmanız lazım. Ne kdr süre üriner mama alamayacaksınız? Ucuz mamalar ztn idrar yolu sorunu daha cok yapıyor bu süreçte reflex vermeniz ona iyi gelir mi bilemem. Üriner mamanın özelliği düşük proteinli olması değil üriner sistem destekleyici iyileştirici özellikte olması.
Düzeltme
Reflex yazmışım enjoy demek istedim. Elinizde ND ve enjoy varsa kısa süreliğine hangisini vereyim diye veterinere danışmanız en doğrusu olur kedinizin sağlık durumunu o biliyor en doğru cevabıda o verir.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 190 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78252 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR