75 TL ve üzeri tüm siparişlerde kargo bedava!
İsterseniz kapıda nakit veya kredi kartıyla ödeyin.
Ürünleri 30 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz.
PETLEBİ GÜVENCESİYLE, HIZLI KARGO ve EN UYGUN FİYATLAR
196 Puan
Öncelikle merhabalar bi kac aydir kopek almak istiyorum 2 cinse karar verdim ya sibirya kurdu olucak yada golden bakacagim yer mustakil bahce icinde ev. Evin ici cok kucuk ancak yavruyken icerde bakabilirim buyuyunce eve sıgmaz. Ben sibirya kurtlarini cok begeniyorum aklimda tek olan kopek oydu hatta ama bikac duyum aldim Egitimi zormus beni dinlemezmis bahceye koysam kacarmis ve cok fazla uluma havlama gibi sesler cikariyomus bunlari ogrendikten sonra biraz sogudum acikcasi yardimci olurmusunuz bu konuda lutfen
2288 Puan
golden. ayrıca sahiplendirme ilanları içinde de bir çok golden ilanı var kolayca bulabilirsiniz.
630 Puan
Hareketli ve oldukça aktif iseniz labrador daha iyi bir seçim olabilir. Tüy sorunu daha az olduğu gibi golden cinsine göre daha hareketli ve faal bir cinsdir.
156 Puan
Alman Çoban Köpeği
686 Puan
golden daha mantıklı bir seçim olabilir,benimde labrodor cinsi bir köpeğim var daha yavru 2 aylık eğitimi zor havlıypr sürekli ve evde fazla yanlız kalmaya gelmiyor,golden sizin için cok iyi bir dost olabilir ve evin içinde de durabilir sadece biraz tuy döker nerdeyse butun köpekler gibi.
560 Puan
Sibirya kurtları gerçekten kurt özellikleri gösterirler, genleri kurda en yakın köpek cinsidir. Ulumaya meyilildirler doğal olarak. Kendinden küçük canlıları avlama içgüdüleri yüksektir. Ayrıca iş köpeğidir kızak çekerler bilirsiniz, bunun için kondüsyonu zor hayvanlardır. Bahçeli ev için uygundur ancak çok inatçı bir ırk olduğundan eğitimi zordur. Husky kabul etmeyen eğitmenler olduğunu duymuştum. Eğer ilk köpeğinizse Golden veya Labrador tercih edebilirsiniz, bunların inat huyu pek yoktur, uyumlu sessiz hayvanlar genellikle. Yine doğru eğitimle çıtını bile çıkartmaz, çocuklarla çok iyi anlaşır, diğer köpeklerle de iyi anlaşırlar. Tabi hangi tür alırsanız alın sosyalleştirmeniz gerek, enerjisini atmasını sağlamanız gerek, yavruyken eğitimine çok zaman ayırmalısınız ki ilerde uyumlu, dost canlısı bir köpeğiniz olsun. Ama Husky ile Golden veya Labrador arasında çok fark var bu konuda, Husky size çok daha zahmetli olacaktır.
2054 Puan
sibiryayı tavsiye etmem çok bakım istiyorr durumun müsaitse al. golden da çok uysal hayvan alışması biraz zaman alabilir bendede vardı sürekli ağlıyor vermek zorunda kaldım. alman kurdu ve çin aslanını tavsiye ederim sadık hayvanlar :))
YUVA ARAYANLAR
REHBER
KÖPEK ÜRÜNLERİ
KEDİ ÜRÜNLERİ
POPÜLER MARKALAR
PETLEBİ
Petlebi Güvenli E-Ticaret Ltd. Şti. 7290599225 vergi numarasıyla Üsküdar Vergi Dairesi'ne bağlıdır.
Barbaros Mh. Karayolları Site Sk. No: 5A Soyak Gökyüzü Konutları C-Blok Dükkan: 1 Üsküdar/İstanbul
istanbul'da sevgiyle yapıldı