Kedi Cis Kokusu

simbakedi
simbakedi

136205 Puan

merhaba. acana mamadan nd dusuk tahilli kisir mamaya gectik, ancak kademeli bir gecis yapamadik kart odeme tarihi vs tam acana bittiginde alabildik mamayi. bu aralar kedimin cisi cok kokuyor. cis topaklarina baktigimda bir sorun yok, kakasi da normal. kedim yaparken de zorlanmiyor cisini ama neden bu kadar kokuyor olabilir?

8 CEVAP

blue_hpood
blue_hpood

128292

çok tuhaf.. ben de felicia’dan direkt n&d’ye geçtim tekrardan fakat böyle bir şey hiç yaşamadık. acaba su içmesi falan mı azaldı?

blue_hpood
blue_hpood

128292

su içmesi arttıysa bu da bir sorun olabilir. bence muayene ettirmekte fayda var.

gece18
gece18

13005

İdrar sağlık kontrol kiti var isterseniz onu bir deneyin. T r e n d y o l sitesinde yorumlarada bakabilirsiniz. Kullanmadım lakin kullananların yorumları olumlu.


Arada bizimkininde kokuyor ama arada. Eğer bir sorun varsa kullandıgınız saglık kontrol kiti durumu size gösterebilir. Kumun için döküp kediniz işeyince durum beliriyor. “Health indicator sağlık kiti” diye geçiyor ismi.
60₺ gibi fiyatı.

gokhansultan
gokhansultan

13926

Benim de başıma 2 hafta önce benzeri geldi. Acanadan, sanabelle urinary geçiş yaptım ve 3-4 gün çişi koktu ve geçti sonradan

Zxhrlast0x
Zxhrlast0x

2873

Benim kedim calicivirus tedavisi alınca kokuyordu çişi yani hastalandığında ama gözlemleyin eğer şüphelenirseniz götürün biraz daha gözlemlemekte fayda var

simbakedi
simbakedi

136205

güncel

simbakedi
simbakedi

136205

@blue_hpood tam tersi gözlemledigim kadarıyla artmış gibi. bilemedim yani iştahı vs her şeyi yerli yerinde ama bi garipsedik

simbakedi
simbakedi

136205

@blue_hpood @gece18 teşekkür ederim. biraz daha gözlemliycem bu şekilde devam ederse götürürüm veterinere :( bir sorun olduğunu düşünmüyorum umarım da öyledir ne yapıcam bilemedim.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 300 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81827 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR