Hangi Kedi Kumu Tozuma Yapmıyor?

met34ygun
met34ygun

245 Puan

Merhaba hayvansever dostlar. Hangi kedi kumu az tozuma yapıyor? Şu anda Proline Marsilya sabunlu ince bentonit kum kullanıyorum. Aşırı derece de tozuma yapıyor. Daha önceden ise Mırmır bebek pudralıyı kullanıyordum. Nisbeten daha iyi olsa da o da fazlasıyla tozuyordu. Ailemde alerjik astım rahatsızlığı olduğu için. Kapalı tuvalet almama rağmen ne yapsam da kum tozuna maruz kalıyoruz. İnternet araştırmalarımda az tozuma yapan kumlar vancat, sanicat ve pisipisi markaları. Ancak vancat kumların kaliteyi bozduğu ve çok tozlanma yaptığı yönünde yorumlar fazlaca. Sanırım kum seçimi de mama seçimi gibi fazlaca göreceli. Birisinin ak dediği markaya bir başkası kara diyor. Everclean kesin çözüm gibi ancak o da mamadan daha pahalıya geliyor. Vancat, Sanicat, Pisipisi markave modellerinden hangisini tavsiye edebilirsiniz. Sizce ince kum mu kullanmalıyım kalın kum mu? Şu anda tozuma olayı benim için çok önemli olduğu için Pisipisi kalın bentonit kuma daha yakınım. Kalın kum da topaklaşma nasıl oluyor. Temizlikte çok güçlük çeker miyim? Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

14 CEVAP

Feronia
Feronia

117611

Biokat's ve ********* önerebilirim

eltarcin
eltarcin

116201

Ezgi'ye katılıyorum. *********'dan beklemezdim bunu. Arkadaşım kullanmış çok memnun kalmış. Hayretler içerisinde kaldım. Kumu bir elledim hakikaten de tozutmuyor. Fiyat-performans açısından iyi bir kum olduğunu düşünüyorum.

SelinTuksal
SelinTuksal

118368

Ben de ********* ince taneli kum kullanıyorum ve sanicat marsilya sabunluya göre bile daha az tozutuyor.

zeynepgurgen
zeynepgurgen

114431

********* ince taneli gayet başarılı. Bir yıldır devamlı kullanıyoruz.

şimdiye kadar sanicat, ********* ve vancat kullandım. en az toz yapan sanicat bianca antibakteriyel (antibakteriyel olması önemli. sanicatin sitesine gidip ülke olarak türkiye'yi seçerseniz hangi model en az toz yapıyor görebilirsiniz), sonra ********* geliyor (ince taneliyi kullandım). en çok toz yapan da vancat (parfümsüz ince taneli).

ecemomer
ecemomer

797

Pisi pisi kullanıyorum ben memnunum alçaktan dökerseniz ve kalın taneli olursa tozuma yapmıyor

dilex
dilex

4519

Bentonit ince taneli yazan mi oluyo bhsettiginiz acaba? @zeynepgurgen

zeynepgurgen
zeynepgurgen

114431

Aynen öyle oluyor.

Sanicat bence iyi,yazildigi gibi ********** kumu kullanan ve memnun kalan kedi sahipleri var,denenenebilir.

Nurbaran
Nurbaran

4471

Bende *********yı kullanıyorum ve bir sıkıntım yok

Eliflal245
Eliflal245

2053

Ben şu an proline Marsilya kokulu kalın taneli bentonit kullanıyorum çok fazla tozutmuyor. Sanırım siz ince taneli kullandığınız için oluyor

P0C1N
P0C1N

634

Ben sanicat kullanıyorum. Gayet memnunum . Herkese öneriyorum

zeynemila
zeynemila

2985

Ever clean kullanıyorum çok az tozutuyor

ecetuqce
ecetuqce

973

Açıkca söylemek gerekirse benim toza alerjim olduğu için sizin gibi kumda çok sorun yaşadım sanicat vancat ve bir sürü marka degistirdim eğer pahalı bulmazsanız ever clean kullanmanızı öneririm %99 oranda tozsuz ve performansı üst düzey internetten 10lt 65 tl alıyorum ben

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1236 Görüntüleme
  • 14 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.037 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR