Çip Taktırma

yagmur3545
yagmur3545

760 Puan

Veterinerimiz çip taktırmanın ileride sağlık sorunlarına yol açabileceğini, bu nedenle tavsiye etmediğini söyledi. Konu hakkındaki görüşlerinizi öğrenebilir miyim?

7 CEVAP

bsclk77
bsclk77

252

Ben 6 aralıkta taktırdım, böyle bir şey söylemedi veteriner hekin, ilçe tarım bakanlığında taktırdım oradaki hekimde ilgiliydi böyle bir şey söylemedi, gerçi devlete bağlı bir kurum devletin emrine karşı bir şey söylemez diye düşünüyoeum bilemedim

Lorelei94
Lorelei94

2709

7 aydir çipi var bir sorun yaşamadık ve veterineri de oyle bir şeyden bahsetmedi. Ne gibi sağlık sorunlarıymis acaba merak ettim simdi.

Balimlilac
Balimlilac

11271

Yurt dışında yaşayan arkadaşlarımın tüm patili dostlarında senelerdir çip var. Mr, tomografi vs çekilenler oldu hiç bir sıkıntı yarattığını duymadım. Çip konusunda da buradaki hiçbir veterinerin olumsuz konuştuğunu duymadım.

GzdeAkbuz
GzdeAkbuz

10428

Git yt da dobida veterineri izle adam doğruyu yanlışı dobra dobra anlatıyor valla ötekiler daha neyin ne olduğunu bilmiyor.

yagmur3545
yagmur3545

760

Kist oluşumuna neden olabileceğini söyledi veteriner. Ben de internette çiplerin radyasyon yaydığını ve kansere neden olabileceğini okudum, tabi doğruluk payını bilmiyorum.

cat_expert
cat_expert

12757

Radyasyon kanser olayı yalan, izole pasif rfid çip çünkü. Yani avrupa'da yıllardır kullanılan çiplerden, çiplerin kanser yaptığına sağlık sorunları yarattığına dair bir araştırma ve veri yok.

Mmkz
Mmkz

57

Benim kedimde 3 senedir var bir sorun yaşamadık

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 346 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.977 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR