5 Aylığına Erasmus’a Gidiyorum, Kedimle İlgili Ne Yapabilirim?

noragrey
noragrey

285 Puan

Arkadaşlar merhaba, 1.5 ay sonra Erasmus’la Venedik’e gidiyorum. 2 yıldır benimle olan bir kedim var ve ne yapacağımı asla bilmiyorum:( Maalesef eğitimim için gitmek zorundayım, yanımda götürmeyi düşündüm ama benim bile henüz kalacak yerim yok ve evde çok olmayacağım için daha kötü olur diye düşündüm.Henüz veterinerle konuşmadım ama ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum. Lütfen beni yargılamadan cevap verirseniz çok sevinirim, o benim canım, her şeyim ama gitmek zorundayım.

5 CEVAP

Suraemir
Suraemir

16332

Ailenize bırakamıyor musunuz?

Suraemir
Suraemir

16332

Süre tanıyın alışırlar muhakkak sahiplendirmektense annenizde durması daha normal olur belki biraz sorun yaşar ama alışır muhakkak

5 ay boyunca mama kum veteriner vb masraflarını ben karşılayacağım geçici yuva arıyorum diye güvenilir birini arayabilirsiniz. tabii kesinlikle 5 ay sonunda geri alacağınızın da garantisini verin bazen görüyorum geçici diye bırakıp almayan insanlar oluyor kedilerini yeniden. umarım bulursunuz. tamamen bakacak durumu olmayan veya biraz bakayım nasıl bir şeymiş tecrübe olsun birilerine faydam da olsun diyen biri vardır umarım. bence en güvenilir anneniz gibi ama feliway difüzör gibi bir şey kullanarak daha sakin yaşarlar diye düşünüyorum en kötü ihtimal ayrı alanlarda dururlar evde bi 5 ay.

noragrey
noragrey

285

Ya annemin de bir kedisi var, yazın bir araya geldiklerinde ikisi de çok kötü etkilendi:( En son seçeneğim o gibi şu an.

noragrey
noragrey

285

Ya veterinerimizle konuştuk, kokum olduğu için evden ayırmadan biri gelip haftada 3-4 gün kalabilir dedi. Bir diğer seçenek de güvendiğim bir arkadaşıma bırakmak. Tek korkum birbirimize çok bağlıyız, benden başkasına çok olumlu yaklaşmıyor, tıslıyor vs. Bakan kişinin kesinlikle hayvan sevmesi gerekiyor bu yüzden. Kesinlikle geçici yuva arıyorum, gelince ilk göreceğim kişi kızım🥺 Çok teşekkürler.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 282 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.977 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR