Meraba Kedim 15 Aylık Bir Buçuk Yaşinda Dişi Scottish Fold Longhair Cinsi Ben 1 Ay Önce Sahiplendim

Rukiyeevaa
Rukiyeevaa

169 Puan

Ne kullanmam gerek benim şimdi mama mi yaş mamami ev yemeğimi en acil şekilde hizli

3 CEVAP

Rukiyeevaa
Rukiyeevaa

169

15 aylık ama ben aldiğimda 2 kilo 100 Gr di 1 ay oldu bende şuan 1 kilo 900 Gr problan kullanıyorum mama ve her öğün önünde yani niye böyle ne kullanmam gerek kizani gelmeden kilo alması gerek lütven kemikleri gözüküyor hiç ihmal etmiyorum **

kitten kuru mama alabilirsiniz hills royal canin gibi pahalı premium markalardan ve bir muayeneden geçse değerlerine bakılsa çok iyi olur. bağışıklığında sorun varsa operasyonuna kadar desteklenmiş olur hem. yaş mama da haftada 2 kere yine kaliteli gerçek et içerenlerden schesir nd gimcat gibi verebilirsiniz. ama kilosu çok az bakılmadıysa mutlaka kan değerlerine bakılsın ona göre hekim bilgilendirsin bence. size 1 ay önce gelmiş öncesini bilmiyoruz çünkü cins de bir kedi ve kilo alıp toparlanmak yerine kilo veriyor bu biraz kötü.

KimJeongguk
KimJeongguk

122045

Dişi kediler zayıf oluyor zaten çokta kilolu olmazlar genelde. 1.5-2.5-3 civarında oluyor çoğu. Ama kedinizde halsizlik mutsuzluk varsa veterinerinize tahlil yaptırın değerlerine bakın bence. Kilo alması için düzenli olarak multivitamın macunu ve Tam tahıllı mama kullanırsanız kilo alır. Tahıllı mama olarak en iyisi N&D'dir denemenizi öneririm.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 303 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80663 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR