Kedi Tuvaleti Sorunu

Neclanzr
Neclanzr

227 Puan

Açık kedi tuvaleti kullaniyorum salon inanilmaz kötü kokuyor düzenli bir şekilde kumunu temizlemeye çalışıyorum yine aynı kapalı kedi tuvaleti alacağım kullanan var mı? Kokuyu tamamen hapseder mi ?

6 CEVAP

Anonymus985465
Anonymus985465

121914

Kedi için sağlıklı olan açık tuvaletken, insan için kolay olan kapalı tuvalet

xxl tuvaletimizi kapağı açık kullanıyoruz, sandy bentonit kokusuz, bastet kedi kumu, feles kedi kumu bu üç kum parfümsüz minimum toz çıkaran kumlar. ayrıca yine parfümsüz kedilere zararı olmayacak kum koku gidericiler var ben şu an pawdaz kokusuz kullanıyorum sık kullanmam gerekmiyor hızlı bitmiyor. miscat, active clean, petipatis markalarına da bakabilirsiniz. kapağı açık büyükçe bir tuvalet parfümsüz az tozutan kaliteli ve yeterli yükseklikte koyulmuş kum bence çok fark ediyor. küçük bir kapalı tuvalet, tozlu kum ve dar alan hem kedinizin hareketini zorlaştırır dışarı yapabilir hem de toz içinde kalabilir solunumuna zarar verebilir.

Suraemir
Suraemir

16332

Milo kedi tuvaleti kullanıyorum epey büyükçe

Minminik
Minminik

14007

Akkum biraz dagiliyor ama hic kokutmuyor ayrica active clean siyah koku giderici alin kuma karistirin kokuyu hapsediyor bn membun kaldim

Golge_Hera
Golge_Hera

951

Kapalı kum kabı da olsa kesin hapsetmiyor kokuyu. Kedinizin sağlığı için kokusuz kedi kumu kullanmalısınız. Koku içinse aktive clean satın alabilirsiniz. Çok işe yarıyor. Ayrıca her gün tuvaleti temizlemelisiniz.

Tuvalet kokusunun nedenleri arasında kedinizin beslenme düzeni de önemli rol oynar. Benim kedimin tuvaleti de salonda duruyor, hatta tuvaletinin yanındaki koltukta uyuyorum ancak hiç koku sorunu yaşamadım. Yaş mama olarak kalitesiz bir şey verdiğimde tuvaletinin çok kötü koktuğunu gözlemledim, bu yüzden mamalarına hep çok dikkat ediyorum. Bence veterinere de danışarak ona uygun bir mamaya geçiş yaparak bu sorunu büyük ölçüde ortadan kaldırabilirsiniz. Özellikle ev yemeği ya da kuru mama dışında başka yiyecekler de veriyorsanız, bunlar da tuvalet kokusuna sebep olabilir.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 224 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81435 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR