Kedi Parazit Aşısı Fiyatları Ortalama Ne Kadar Ve Aşı Sonrası Yapilmasi Gerekenler

pistan32
pistan32

107013 Puan

Sokakta besledigim hasta kediyi iylesince cikarmak sartiyla eve aldim (annemi aglaya zırlaya ikna edip)zaten sahiplenmek istiyodum ama bu hastalık olayından sonra kararım kesinleşti.maddi durumumuzun kısıtlı oldugunu soyleyerek bi veterinere goturdum ucret almadan eczaneden bulabilecegim iki ilac yazdi.kedimin durumu iyi gidiyor cok şükür.Annemi bisekilde ikna edebilecegimi düşünüyorum ama en buyuk engelim hijyen konusu bu yuzden parazit asilarinin fiyatini ogrenmek istiyorum yardimci olursaniz cok sevinirim

6 CEVAP

aliberken
aliberken

1148

Kediler için iç dış parazit ilaçları bazı eczanelerde satılıyor.Dış parazit için damlalar oluyor.İç parazit için hap ve damla oluyor.Kedinize hap yutturabilirseniz hap alın.Genelde yutturmak zor oluyor ve mamaya koyulunca mamayı da yemiyorlar.Damla şeklinde alırsanız daha kolay olur.Ben eczaneden iç ve dış parazit damlasını 25-30 tl gibi bir fiyata almıştım.Hap daha ucuzdu diye hatırlıyorum.

pongul
pongul

113342

veterinerden caniverm hap alip yutturuyorum ic parazit icin 15 tl. 2-3 ayda bir yutturabilirsiniz. dis paraziti vet uyguluyor damlamizi degistirdigimiz icin son fiyatini unuttum ama pahali degildi.

pongul
pongul

113342

hap kilosuna gore yarim ya da tam ya da ceyrek yurturuluyor. igneden daha etkili. dis parazit zateb damla seklinde ensesine damlatiliyor. 2 ya da 3 ayda bir ic parazit hapi, 3 ayda bir dis parazit damlasi benim rutinim.

pongul
pongul

113342

hapi da zaten vetten aliyorsunuz disarida satilmiyor.

pistan32
pistan32

107013

Tamam tesekkur ederim fiyatida uygunmuş

pistan32
pistan32

107013

Bi sorayım eczaneye kucuk biyerde yasiyoruzda vardır insallahh ilac icirir gibimi veriliyo kediye veterinerde yapilan asiyla ayni etlkyi gosterirmi bide ne kadar kullanmamiz gerekiyo biraz fazla sordum sanirim simdiden tesekkurler

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 2508 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80086 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR