Nd Düşük Tahıllı Malt Ve Vitamin

Aysh
Aysh

1002 Puan

Zamlar gelmeden mama malt ve iç dıs parazıt almayı dusunuyorum nd tahılsızdan düşük tahıllıya gecicem tavuklu harıc dıger aromalar olabilir kullanan arkadaşlar hangısını onerır vitamin ve malt tavsiyelerınız nelerdır?

10 CEVAP

Aysh
Aysh

1002

Maltımızda vitaminimzde aynı :) gimcattan memmunm aslında ama kedi sayım fazla fiyatları cok yükseldi suan aldığımla kalıcam galiba zamlar bu şekilde devam ederse mbv veya gimcat kullan demistı veterınerım baktığım kadarıyla fiyat uygun ama çok denenmıs bi malt degıl galıba

amillaaa
amillaaa

12046

Ben neredeyse 1,5 yıldır kuzulu yaban mersinli düşük tahıllı versiyonunu kullanıyorum, gayet memnunum. Balıklı düşük tahıllısını da denemiştim, o da güzeldi. Tavukluyu denemedim galiba ben de :D
Şu anda tahılsızda hangi çeşidi kullanıyorsunuz? Varsa onun düşük tahıllısına geçmeniz en mantıklısı olabilir.

Aysh
Aysh

1002

Balıktan kuzuya gecmıstık kalabalık oldukları için aromadan sklmaları pek mümkün olmuyor kuzulu olabilir öyleyse :) birde 5 kg olarkmı kullandnz bazı paketlerde kapanma sorunu oluyor bıkac pakette hiç kapama yeri yoktu küçük yerden açıp bıseylerle kendım hava almasını engelledım 10 kg paketlerın ağız kısmı nasıldır acaba

amillaaa
amillaaa

12046

10 kilogramlık paketlerde fermuar sistemi oluyor. 10 kilogram bize fazla geldiği için 5 kilogramlık paketler alıyoruz, onların ağız kısmından emin değilim.

Aysh
Aysh

1002

Vitamin ve malt olarak ne kullanıyorsunuz mamaya ek olarak :)

KimJeongguk
KimJeongguk

122130

Biz Exclusion kullanıyoruz 12kg'dan son 2kg mamamız kaldı bizde zamlar gelmeden N&D Ocean Ancestral Grain Somonlu Portakallı Kısır mama almayı düşünüyoruz şuan t.rndylda 1050₺ 10kg'su. Malt olarak yıllardır Gimcat kullanıyoruz. Vitamin markamızda Biofeline. Memnunuz önerebilirim sizede.

MarsMaya
MarsMaya

3871

Düşük tahıllı kuzulu yaban mersinli kullanıyoruz somonludan kuzuluya geçince bir kedimiz birkaç gün yadırgadı ama şu an bayılarak yiyor o da.
Malt da ise biofeline, vets plus ve biopet active'den memnun kaldım. Ama en çok sevdikleri Vet's Plus oldu diyebilirim.

Aysh
Aysh

1002

Vets Plus banada ideal geldi teşekkür ederim :) Düşük tahıllıda kılo kontrolüne ekstra dikkat etmek gerekıyormu

KimJeongguk
KimJeongguk

122130

Maalesef düşük tahıllı mamalarda da kilo kontrolü gerekiyor. Öğün öğün yemeleri gerekiyor yine yoksa kilo alıyorlar. Vet's Plus'ın maltı da bazı kedileri kusturuyor ya. Eve geçici bir Scottish kedi gelmişti Vet's Plus maltı daha hiç açmamıştım paketi yeni açıp verdim yalattırdım falan sonra kendi kedimede yalattırdım benim kedi kusmadı ama diğer kedi hep tüy ve mama karışımı kusmuş. Normalde kusmaması dışkıyla atması gerekiyor ama o kedi kustu. Bazı kedilere dokunabiliyor gerçekten Vet's Plus'ın maltı.

Aysh
Aysh

1002

Arkadaşlar nd den biraz bilgi aldım beslenme konusunda sıznlede paylaşmak isterim belki canlara bi faydası olur.
Bnm kedimin biri 6 ve 6.5 kg arası yapı geregıde iri bi kedi ve nd tahılsız kuzu etli ve tahılsız balıklı kullndm hep veterınerde kilo problemine bi çözüm onerısı almayınca hassas teraziyle öğünü üçe bölerek sabah 20 öğlen 10 akşam 20 seklınde vermeye başladım yaklaşık 8 aydır düzen bu sekıldeydi ama hıcbı artısını görmedim ve hiç doyduğunu hissetmiyordu bn tahılsız olunca kılo yapmaz dıyetını düzgün yaparsam kılosunu kontrol ederim sanıyordum planlama doğru mama tercıhım yanlışmış 4.5 kg üstü kedilerın tahılsızla degıl tahıllıyla beslenmesi gerekıyormus nd tahılsız serı en yüksek proteine sahip olup kedide hareketsiz olduğu için fazla yükleme yapmışım bide sabahın 6 sında bagrıyor diye kızıyorum :) Ata tahıllı serısınde 50 gram yerine 70 verıp kilosunu kontrol edebilcegımi öğrendim doyuruculuguda Tahılsıza göre tatmin edıyor kedimi ata tahıllıdada bı süre deneyıp şişman kalırsa dıger kedim gbı veterıner serilerine gecıcek kilo problemi yaşayanlara ufak bi öneri olsun :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 326 Görüntüleme
  • 10 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.977 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR