Beslenmeden davranışlara kadar, evcil dostunuzun yaşamına dair detayları keşfedin.
Tüm Blog YazılarıMerak ettiklerini sor, dostlarımızla yaşayanlar cevaplasın.
Merhaba. Bir çok markayı kullanıp verim alamadım. Bir exotic shorthair sahibi olarak günde 3-4 kez silmeme rağmen tam olarak temizleyemedi kullandığım solüsyonlar. Kedimin gözlerinde sağlık açısından bir sorun yok. Sadece ırksal olarak bir akıntı söz konusu.
Beni rahat ettirip hijyenik bir temizlik sağlayabilecek ürün önerisi olan var mı?
bulabilirseniz veya çevre kliniklere söyleyip getirtebilirseniz vet expert markasının göz temizleme toniğini alıp bi deneyin derim.
https://images.app.goo.gl/AB654ADGJrEfVULK7
o yoksa buda bir diğer solüsyon
http://vedavet.com/urun_detayli_bilgi.php?grup=2&id=27
bu iki markada sadece kliniklere satışı olan markalar ve kaliteli ürünleri olan markalardir, başka ürünlerini kullanmışlığım var pişman etmez diye düşünüyorum.
Benim iran kedim var gözlerini veteriner tavsiyesi borik asit ile temizliyorum hergün eczaneden alabilirsiniz.
Benim iran kedim var gözlerini veteriner tavsiyesi borik asit ile temizliyorum hergün eczaneden alabilirsiniz.
Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.
Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:
Yeni Soru SorŞikayet göndermek için bir sebep seçmelisiniz.
Teşekkürler!
Şikayetiniz başarıyla gönderildi, en kısa zamanda inceleyeceğiz.