Kızgın Kedim

MERHABA HAYVANSEVER ARKADASLAR BENIM DISI KEDIM KIZGINLIK DONEMINE GIRDI DUN ITIBARIYLEN. AMA 20 DAKIKA MIYAVLIYORSA 3 SAAT OYUN OYNUYOR . BU DONEM BYLE MI OLUYOR . BEN COGUNLUKLA MIYAVLIYOR SANIYORDUM AMA KIZIMINKI COK SAKIN GECIYOR .

5 CEVAP

sekersoytolga
sekersoytolga

1805

Ya bişey dicem,tutuklanırken koca istiyom al beni al diye bağıran kadın gibi olmasını filan mı bekliyorsunuz :D kimisi der çok miyavliyo kimisi der hiç miyavlamıyo. Akışına bırakın biraz arkadaşlar bi rahat verin şu çocuklara :) azıcık mantık kullanarak varılabilicek çok güzel cevaplar var;insanlarda bile regl dönemi kişiden kişiye değişir,bünyeden bünyeye değişir. Kimi insanda zor ve daha fazla ağrılı olurken kimisi daha rahat bi dönem geçirir. Konuşturtmayın şimdi burda :) bi salın şu hayvanları rahat bırakın kendi haline bırakın bi derdi varsa belli eder zaten

NIYE BAGIRDIGINIZI ANLAYAMADIM. SITEYE BUNU SORMAK ICIN UYELIK OLDUM . NE BILEYIM BEN KIMININ SOYLE KIMININ BOYLE DEDIGINDEN . BIRAZ GERGIN OLMAYIN YA POZITIF OLUN

Reyaura
Reyaura

15210

Sekersoytolga sitenin soru cevap kısmı bu yuzden var çok gereksiz ve hadsiz bir çıkış olmuş. Benim kedimde kizginlikta arada bir mov mov geziyor sonra yatip uyuyor kızgınlık donemi cok rahat ve sakin geçiyor bizde. Sizin kedinizinde sakin anlaşılan bu konuda şanslısınız:)

betulaltundal
betulaltundal

35470

Eğer kızgınlığa yeni girdiyse bu kadar sakin geçmesi normal aslında ama zamanla kızgınlığa girme süresi daha da kısalıyor ve daha uzun süre kızgınlıkta kalıyor bu yüzden de daha zor geçiyor hem kedi hem siz için diye biliyorum. Kapıya gidip ağlamalar, içli içli bağırmaların uzaması, size karşı biraz daha agresifleşmesi söz konusu olabiliyor kediden kediye göre. Bir de kısırlaştırmadığımız sürece böyle sık sık kızgınlığa girip çiftleşmezse sağlığı bozulur diye duymuştum onu da söyleyeyim.

eltarcin
eltarcin

116201

@sekersoytolga'nın hadsiz ve gereksiz cevap verdiğini düşünmüyorum. Zaten önceki sorulara da verdiği cevaplar oldukça mantıklı ve gerekli. Şimdi de gerekeni söylemiş. Abartılacak bir durum yok.
Zaten bu dönem her kedide farklı geçer. Biri kapıları tırmalar diğeriyse oyuncağı yakalamak için şekilden şekile girer. Tamam sormanız meraktan, ama gerekli cevaplara da kızmanız gereksiz.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 764 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80620 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR