5 Kilo Kedi İcin Güvenilir Taşıma Çantası

pinarcaya
pinarcaya

19123 Puan

Resimdeki tasima cantasini kullanan var mi? 5 kiloluk bir kedi icin guvenilir mi? Veterinerde cantadan cikarip geri koymasi kolay olsun diye bu cantaya bakiyorum.


11 CEVAP

zuhall
zuhall

10265

Ben bu sekilde sert plastik olanlar yerine normal canta gibi olanlardan kullaniyorum. Hem saglamlik bakimindan iyi, hem tasimasi kolay kaba degil. Koluna takip goturebiliyorsun ki benim kedim cok iri 5.2 kilo hic problem olmuyor. bi link ekliyorum nasil oldugunu gorebilesiniz diye. Ben internetten almamistim ama linktekine cok benziyor siyah renkliydi.


https://www.*********.com/ferplast-beauty-kedi-kopek-tasima-cantasi-48-cm


tasimacantasi

ursaminor
ursaminor

116511

Reyhan'ın gönderdiği çanta üstten açılıyor. Nasıl zor olabilir? :)
Biz gidiyoruz veterinere, üstten iki kapağı açıyoruz. İçinde muayene ediyor, aşısını yapıyor kapatıyoruz.
Tartılma dışında çıkmıyor çantadan hiç :D
Bu linkten bakın çantaya:
https://www.google.com.tr/search?q=catit+cabrio&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjG95fJ9ZHZAhUN-qQKHVLKBwQQ_AUICygC&biw=1536&bih=684#imgrc=yjLzHt6a-sgcfM:

Reyyanhan
Reyyanhan

123983

Ben bunu kullanıyorum gayet memnunum . Bez olanlar dan da almıştım. Ama onlar kediyi köpeği dış etkenlerden korumuyor . Yağmur çarpma vs. Otobüste camış gibi bi herif yanıma oturmuştu . Kedilerim eziliyor du neredeyse . Demekki dedim bişey olsa bu çanta korumaz :/

ursaminor
ursaminor

116511

Bu arada not: 4kg 650gr bizim kız.

Reyyanhan
Reyyanhan

123983

Piknik sepeti gibi :/ görünüş pek hoş değil ama önemi yok. Sağlam olup olmadığı na bakın bence . İnternetten almayın ama. İnternetten alacaksanız eğer yorumlara muhakkak bakın .. 5 kilo az degil her taşıma kabı sağlam olmaz :)

zuhall
zuhall

10265

trixienin de varmis soyle birsey gayet hos gozukuyor.


trixie

zuhall
zuhall

10265

yagmur acisindan bez olanlar daha iyi diyebilirim. kaliteli olanlarin bez kismi yagmur gecirmez suyu uzerinde tutmaz, aciklik kismi ise tel gibi oldugu icin iceriye pek yagmur girmez sert plastik olanlara gore.
tabi bir yolculuga cikilacak ve ucagin kargo bolumunde tasinacak ise daha sert korunakli alinabilir,onun disinda gunluk hayatta kediyi ezmezler merak etmeyin:)

pinarcaya
pinarcaya

19123

Tesekkur ederim. Zuhall eklediginiz linke baktim. Oyle bir canta almistim. Kedim 5 dakika icinde filelerini parcaladi. :) reyanhann sizin patlastiginiz canta cok saglam gercekten. Onun gibi bir cantasi var ama veterinerin kullanmasi zor oluyordu. Ama sanirim onu kullanmaya devam etcem. Ancak onun icinde disariya guvenle cikarabilirim benim koca kedimi :)

affogato
affogato

424

******* Honeycomb Technicolor Su Geçirmez Taşıma Çantası

affogato
affogato

424

AA pardon bu olmaz

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1976 Görüntüleme
  • 11 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 92.797 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR