Kısırlaştırma Sonrası Kakasını Hala Yapmadı

bsclk77
bsclk77

252 Puan

Arkadaşlar merhaba, ctesi günü kedimi kısırlaştırdık, 1 gün veteriner kontrolünde kaldı dün eve getirdik ama geldiğinden beri kakasını yapmadı, normal mamasına devam etmemizi söyledi veteriner 1-2 ay daha , operasyon sonrası kusmuş ve narkozu atmış şimdilik çok çok az da olsa sersemliği var , kaka yapmaması normal mi ? Bilen birileri beni aydınlatabilir mi lütfen ?

3 CEVAP

mrssekola
mrssekola

2887

Anestezi sonrası kabız olabiliyorlar. Benim kedim 3 gün yapmamıştı. Veteriner tavsiyesiyle yarım çay kaşığı zeytinyağı içirmiştim.

bsclk77
bsclk77

252

Yorumunuz için teşekkür ederim öncelikle, kuru mama vermiştim az önce biraz yaş mama ve kuru mama karışık verdim bayaa su içti ,bekleyeyim o zaman 3. Günün öğlenine kadar olmadı zeytinyağı vereyim ben , kediniz kaç kilo ne kadar ve nasıl verdiniz acaba ?

mrssekola
mrssekola

2887

Kedim 4 kilo. yarım çay kaşığı verdim. Uysal olduğu için direkt kaşıkla içirdim çocuk gibi :) Eğer kediniz hareketliyse bi şırınga ya da damlalık yardımıyla verebilirsiniz. Bana vet yarım ver yapamazsa bikac saat sonra bı yarım kaşık daha verebilirsin demişti. Ama yarım yeterli oldu tama çıkmadık.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 267 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 93.295 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR