Kısır Kedi İdrar Yolu

Toscana
Toscana

4541 Puan

Merhaba kedisinde idrar yolu tıkanması taş kum sorunu yaşayanlar bu sorun başlamadan önce hangi marka mamaları kullandı acaba.
Bu durumu yaşadığınızda kediniz kaç yaşındaydı nasıl bir tedavi uygulandı tekrar aynı durum yaşandımı cevap veren herkese teşekkür ederim iyi günler dilerim

2 CEVAP

Anonymus985465
Anonymus985465

121914

10 yaşındaki oğlumun idrar yolu struvite kristalleri ile tıkanmadan önce Brit Care yiyordu. Brit Care'den önce ND ile besleniyordu.
Günlerce serum verildi, idrar torbası yıkandı, antibiyotik aldı. Sonda takıldı. Tıbbi mama Virbac 1 ve üriner yaş mamaya geçiş yaptık. Ancak 1 paket üriner mama bittiğinde basic kristalleşme bu sefer asidik olmuştu Yani tüm paketi bitirmeden idrar tahlili yapılsaydı doğru zamanda virbac 2 üriner mamaya geçiş yaparak aynı kabusu tekrar yaşamazdık. Virbac 2den sonra uzun zamandır Virbac 3 ile besleniyor oğlum. Çok şükür iyiyiz. Miamor kefi çorbasının da çok faydası oldu.

amillaaa
amillaaa

12046

Bana olmadı fakat komşumuzun kısır erkek kedisine geçenlerde oldu. Kedinin yaşını tam hatırlamıyorum ama 2-3 civarıydı galiba. ProPlan mama tüketiyordu. Antibiyotik tedavisi dışında 1-2 paket Unique Struvite, 1-2 paket de Unique Urinary mama kullanmıştı. Klinik mama kullanmayı bıraktıktan sonra N&D tahılsız kısır kedi mamasına geçiş yaptı, birkaç haftadır onu kullanıyor. Şimdilik bir sıkıntısı yok diye biliyorum.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 207 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.810 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR