Sarı Bebeğim Kaçtı

Elfffff
Elfffff

5341 Puan

Evimizde koca bir boşluk abisiyle bekliyoruz sabahtan beri aramadığım bağırmadığım yer kalmadı adını.Lütfen başına böyle bir şey gelmiş olanlar döndü mü dönmedi mi söyleyebilir mi? Ya da mama kabını sallamak harici denedim çünkü adını da söyledim nasıl bulabilirim?


6 CEVAP

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

Benim oğlum da kaybolmuştu.
Etraftaki tüm binaları gezip her dairede ki insanlara sorduk, mamasını sallayıp evin yoluna doğru mama taneleri döktük. İsmini saatler boyunca bağırdık ama bulamadık. 11 saat sonra kendi apartmana girip bizim tam altımızdaki dairenin kapısında almış soluğu. Gece 2 gibi komşum bizi aradı. Oğlumu eve almışlar, hemen gittik. Aşırı derecede korkmuş ve kirlenmişti ama iyiydi şükürler olsun. Ömründe hiç sokağa çıkmamış oğlumun evin yolunu bulup her zaman kapalı olan apartman kapısının o sırada açık olması ve içeri girebilmesi mucizeydi.
Siz umudunuzu günler geçse de hiç yitirmeyin. Hasta ve yaşlı düzenli ilaç kullanması gereken bir kedicik kaybolmuştu hemde ömründe hiç bilmediği bir yerde. Tam 2 ay sonra sağ salim bulundu kedicik.
Kediler inanılmaz canlılar, yapamaz edemez dediğimiz şeyleri yapabiliyor,bu yüzden umudunuzu hiç kaybetmeden onu aramaya devam etmeniz en iyisi bence. İnşallah bulabilirsiniz

Reyyanhan
Reyyanhan

123983

Tuvalet kabini dışarı bırakın . Kokusunu bulur o

zeynemila
zeynemila

2985

Yoksa yoktur gelecekse kendisi gelir

guineapigela
guineapigela

119533

merak etme kedin donecektir ya da bulan biri olur ve sana getirir ilanları biraz daha çoğalt mutlaka geri gelmesede biri bulur kotu birsey olmaz kapının onune mama koyabilirsin yakınlarda olabılır kokusunu alıp gelmesi mumkun evet baska kedi kopek gelip yemis olabilir seninde heyecanlanmana sebep olur kamera koyabılır yada camın onunde durup kedinin mamaya gelip gelmediği deneebilirsin bir yakınım yazdığım seylerı yapmıstı ve bır baktı kedisi mamayı yıyor evnı geldiğini anlayıp miyavlıyor ve kedisine kavusuyor senınde oyle olur inş MERAK ETME

ecetuqce
ecetuqce

973

Ben size şöyle söyleyim babamın kedisini küçükken il dışına bırakmış aile istemediği için donup dolaşıp 1 ay içinde eve geri gelmiş ümidimizi kaybetmeyin umarım geri gelir :)

Merloli
Merloli

113439

İnşallah tez zamanda bulabilirsiniz.Eğer ilanları daha büyük kitlelere yaymak istiyorsanız petkarne diye bir uygulama var işinize yarayabilir ama umarım buna gerek kalmadan bulursunuz..

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 484 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 3 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.037 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR