Lütfen Yardım Edin

Catmom777
Catmom777

105394 Puan

Kedimin ense bölgesinde kellik var fakat bölgesel. Yani vûcudunun diğer kısmınları oldukça temiz sağlıklı tüylere sahip. Fakat o bölge sadece kel ve bembeyaz cildi görünüyor herhangi bir dökülme pullanma kızarıklık sıfır .. Mantar gibi de değil sokaktan yeni sahiplendim. Veteriner ne ilaç verdi ne bi şey bulamayınca hormonel dedi sanki. Yemesi içmesi iyi bayağı iştahlı

2 CEVAP

MasiMasal
MasiMasal

555

Aynı sorun benim kedimin arka patilerinde var. Kendisini yalarken ısırıyor mu? Eğer ısırıyor ise depresyon başlangıcı olabilir. Vet's Plusın somon yağını tavsiye ederim. Benim veterinerim de sorun bulamamıştı. Tahlil için doku örneği almak istemişti (psikolojik mi değil mi diye) ama tahlilden önce sadece veterinerler de satılan hypoallergenic mama kullanmamızı söyledi üç ay. Kullandık, düzelmedi. Antidepresan kullanması gerekebilir tahlil yapalım dedi. Psikolojik olarak bi sıkıntısı olmadığı için hiç bulaşmadık. Kellik olan yeri iki haftada bir demlediğiniz ve ılıyan papatya çayı ile silebilirsiniz. Kedinize vakit ayırın, olabildiğince onunla oynayın.

MasiMasal
MasiMasal

555

Ve eğer parazit için damla kullandılarsa o da alerji yapmış olabilir bizim başımıza gelmişti. O zaman kafasında dökülme olmuştu. Damla yerine hap kullanılmasını istediğinizi söyleyebilirsiniz. Veterinerinizi de değiştirin bence..

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 205 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.977 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR