Oğlum Kurt Döküyor. Acil

symaknsu
symaknsu

1822 Puan

17 gün önce yavru golden sahiplendik. İlk sahibi çocuğun daha önce iç parazit tedavisi görüp iyileştiğini, son bir damla hakkı kaldığını ve istersek bu hakkı kullanabileceğimizi söyleyerek bizi bir kliniğe yönlendirdi. Biz de hem son damlasını hem de ilk muayenesini yaptırmak üzere o kliniğe gittik ve kendimizce memnun kaldık, kontrollere ve aşılara orada devam ettik.
Fakat çocuğum dün 1 karış uzunluğunda larvalar döktü. Apar topar aynı kliniğe gittik. Bu çocuğun tedavisi gerçekleşmedi mi bunlar nasıl bu kadar büyüdü dediğimizde tek bir yumurta kalmış olsa bile üreyebilir, sonradan tekrar bulaşmış olabilir gibi tatmin edici olmayan cevaplar verdiler. İlk tedavi kayıtlarını istediğimde de vermek istemediler.
Bugüne kadar sözde sağlıklıydı oğlum. Parazit kiti ve kan değerleri normal çıktı demişlerdi bana. Lütfen bilen anlayan biri söylesin hayvanın karnı parazit doluyken değerleri normal çıkar mı, ya da bu parazitler söyledikleri gibi bu kadar kısa sürede 5-10 cm uzunluğa ulaşabilir mi?
Dün uyguladıkları tedaviye de güvenmiyorum artık açıkçası. Şu aşamada başka bir kliniğe gitmek mi doğru olur yoksa biraz beklemek mi, ne yapmam gerektiğini gerçekten bilmiyorum. Fikir ve görüşlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.


3 CEVAP

Seydgn
Seydgn

747

Kesinlikle farklı bir kliniğe gidin durumu anlatın

Anonymus985465
Anonymus985465

121914

Hayvan Hastanesine götürün ve Başhekime bu fotoğrafı gösterin. Bu parazitleri ve larvalarını öldürecek parazit tedavisi uygular

symaknsu
symaknsu

1822

Veteriner fakültesinden randevu aldım arkadaşlar ama en erken 5 gün sonraya randevu bulabildim. Bu süreçte bir şey olacak diye korkuyorum açıkçası. Ankara'da bildiği çok güvendiği bir klinik olan varsa paylaşabilir mi acaba?

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 306 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80264 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR