Kedili Evde Yüzey Temizleyici

Cemalchief
Cemalchief

12106 Puan

Merhaba, evimde hijyeni sağlamak amacı ile yerleri nasıl sildiğinizi merak ediyorum ben domestos yüzey temizleyici (camasir susuz) kullaniyorum üzerinden tekrar silmiyorum durulamıyorum yani bir sorun olur mu?

10 CEVAP

Sezgek
Sezgek

16501

Ben yeni asperoxun yüzey temizleyicisini aldım hayvan ve bebekler için güvenli olduğunu söylüyor sarı olanın kokusuna da bayıldım çok kalıcı zaten benim kuzum ıslak yüzeye basmaktan hoşlanmadığı için yerler kuruyasıya kadar ortada dolaşmaz 😅 ondan önce mr muscle kullanıyordum ama bir turda durulama yapıyordum kedim dolaşıp patilerini yalar diye ama asperoxta durulama yapmıyorum

Cemalchief
Cemalchief

12106

Ya da hangi ürünler kullanıyorsunuz marketlerde malum hepsi kimyasal

Deniz1741
Deniz1741

10927

Ben sholk markasının evcil hayvanlar için olan ürünlerinden kullanıyorum.

Balimlilac
Balimlilac

11267

Green Clean vegan ve kimyasal içermeyen ürünlerini alıyorum. Çok amaçlı yüzey temizleyicisi ile yerleri siliyorum. Her kokuya midesi bulunan kedim buna tepki vermedi. Çok memnunum. Bir de şimdi robot süpürge evcil hayvanlar için olan yüzey temizleyici aldım ondan da çok memnun kaldım. Sirke vs bizimki tepki veriyor midesi kalkıyor o yüzden kullanamıyorum.

Balimlilac
Balimlilac

11267

Çamaşır sulu olmasa bile durulamanız gerekir. Sonuçta domestos kimyasal bir ürün.

Nrynrynry
Nrynrynry

1178

Beyaz sirke ile siliyorum ben yerleri.

yani asperox falan herhalde delirdiniz siz😂😂😂 kimyasal hepsi. kuruyunca kimyasal geçiyor mu hayvan patileriyşe yere basıyor sürünüyor sonra yalanıyor. direk astım 2 sene sonra kesin bu yani. sirkeli su veya sade su ile silin bu kadar. hijyen ne allah aşkına illa çamaşır suyunu koklayacaksınız yani şaka gibi..

Sezgek
Sezgek

16501

Emel hanım kedim 4,5 senedir benimle şükür bir sıkıntı yok onun kokusu kediyi astım yapacak olsa bizi de yapar size burda astımın moleküler mekanizmasını anlatacak değilim yalama konusuna gelince zaten basmıyor yani en sevmediği şey ıslak zemin ben sildikten sonra basmasına zaten mani olurum kuruduktan sonra istediği gibi basar yalarda hiç bir problem yok siz istediğiniz gibi temizleyebilirsiniz tabi ama mümkünse başkalarının hijyeni ve temizliği hakkındaki fikirlerine saygı duyun o bayılarak kutu kutu kullandığınız sirkenin size yüz tane zararını da sayarım hele de temizlik için kullanmanızın zerre faydası olmadığını bilimsel olarak da ispatlarım ama gerek duymuyorum çünkü herkesin yaptığı kendine ağlanacak halinize bir zahmet gülmeyin bence

Cemalchief
Cemalchief

12106

Kedimde mantar olduğu için siliyorum efendim. Sirkenin janıtlayıcı bir hijyen sağlaması yok malesef onuda belirteyim

mantarsa virkon dezenfektan olabilir bu süreçte bence bi hekime de danışın tabii ama. ben genel yer temizliğinde arap sabunu ve frosch ph nötr vs kullanıyorum.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 352 Görüntüleme
  • 10 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80366 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR