En Fazla Kaç Gün Sürer Acil!

Seydgn
Seydgn

747 Puan

Arkadaşlar önceki sorulardan da dediğim gibi sokaktaki bir kediyi tedavi ettiriyorum sahiplendim zaten 2 hafta gibi bir süre oldu yiyip içmediği için veterinere götürdüm bağışıklığı düşük çıktı yoğun bakıma alındı. 5-7 gün kalması gerek demişlerdi yarın 6. Günü ve bütçemi çok fazla aşmaya başladı.. normalde kaç gün kalıyorlar bağışıklıktan dolayı tüm imkanlarımı zorluyorum ama 10-15 güne yetişemem günlük 400 tl 500 tl gibi paralar istiyorlar bende öğrenciyim bursum o kadar neredeyse. Veterinerden çıkarsam evde bağışıklığını güçlendirebilir miyim ilaç damla alırım mama alırım sorun değil

2 CEVAP

Anonymus985465
Anonymus985465

121914

Sorunuzda çok haklısınız.
Açıkçası 12 yıl veteriner tecrübelerimden sonra hiçbir vete güvenmiyorum.
İstedikleri meblağı hakettiklerini de düşünmüyorum.
Size önerim, imkanınız varsa Veterinerlik Fakültesine götürmeniz.
İmkanınız yoksa, kedinizin 1. günden bugüne kadar nasıl bir iyileşme kaydettiğini, öğrenci olarak bu maliyetin sizi aştığını ve tedavi protokolünü isteyin.
Evde tedaviye devam konusunda ne düşündüklerini sorun.
Görüşme neticesinde ordan almaya karar verdiğinizde muhakkak ilkönce hemogram yaptırın ve hemogram sonucunu size vermelerini isteyin. Vermek zorundalar.
Tüm klinikler kedinin yatılı kalmasını istiyor. Ben hergün götürüp eve geri getirdim. 16 ay önce ilk defa melek olan oğlumu vette bıraktım. Hala vicdan azabı çekiyorum.
En kötü ev en iyi klinikten iyidir.

Seydgn
Seydgn

747

Peki eve almaya karar verirsem evde bağışıklığını güçlendirebilir miyim bu evde başarılabilir mi yani takviyeler damlalarla falan

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 183 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80366 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR