Sokak Köpeğine Zararım Olmuş Mudur?

kedicibirey
kedicibirey

2545 Puan

Şimdi ben şehirden uzak, kasaba gibi bir yerde yaşıyorum. Şehre gittiğimde tavukçu kasaplarından 'tavuk kemiği' alırım, beslediğim sokak kedilerim için. Her neyse işte yolda gördüğüm tüm kedilere ve köpeklere de bir parça kemik vermeye özen gösteriyorum.


Bugün ise çok istemediğim bir şey oldu. Bir köpek köşede ölü gibi yatıyordu. Bende motorla yanına gidip, önce seslendim ama çok duymadı. Sonra bende köpeğin önüne büyük bir parça kemik attım. Köpek galiba beni kötü belledi, ona zarar vereceğimi sandı, taş attığımı falan sandı ve birden şaşırarak kalktı ve arkasına bakmadan kaçtı...


Yani kemiği de orada bıraktı. Elbette kemik feda olsun, ki eminim başka kedi/köpek kimin nasibinde varsa o kemiği oradan alırlar. Ama aklım köpekte kaldı. Köpeğin ödü falan patlayıp, ona zarar vermemişimdir değil mi? Ama keşke motordan inip, iyice seslenip öyle kemik verseydim ve o da o kemiği yeseydi...


Bende takıntı, OKB hastalığı da var. Yani biraz da o yüzden kafaya taktım biraz.

5 CEVAP

merak etme. kıyamam belki birikeri ona taş atmıştır ondan korkmuştur seninle alakası yok. hiç düşünme kötüyü. ama kedilere tavuk kemiği verme çok zararlı.

Catmom777
Catmom777

105394

Sen güzel kalbini üzme o muhtemelen sen yokken gidip kemiği bulup yemiştir.

kedicibirey
kedicibirey

2545

İnşallah geri dönüp yemiştir. Ki zaten nasibinde kimin varsa o bulur... Sağ ol.

Gimlihanim
Gimlihanim

123305

Sokakta neler yaşadığını bilemeyiz malesef ki. Sizinle alakalı olduğunu sanmıyorum. Genel olarak korkutulmuş gibi geldi. Allah hepsinin yardımcısı olsun. İyi insanlarla karşılaştırsın.

kedicibirey
kedicibirey

2545

Tavuk kemiği veriyorum evet ama öyle sert kemikler değil. Yumuşak kemik ve derisi. Ki aç kalmalarındansa yemek yemeleri iyidir. 5 yıldır böyle bakmaya çalışıyorum. Yüzlerce kedi bakmışımdır. Çok şükür tek bir sıkıntı yaşamadım.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 308 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80118 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR