N&D Mama Sorunu

Kedi_annesi
Kedi_annesi

794 Puan

Merhabalar petlebi den N&D mama aldım yıllardır kullanıyorum ancak ilk defa bu seride mamada OT tarzı şeyler gördüm. Böyle durumla karşılaşan var mı aranızda?


4 CEVAP

Sezgek
Sezgek

16498

Bu mama sıkıntılı olabilir bir arkadaşta başlık açmıştı onunda maması aynı böyle gözüküyordu geri istemişler mamayı inceleme için bence yedirmeyin onu başlıklar içinde aratırsanız bulabilirsiniz o soruyu

kimyonesra
kimyonesra

7192

Merhaba, birkaç gün önce ben de böyle bir başlık açmıştım. Biz de ilk defa ND mama kullanıyoruz, böyle bir mama tane görüntüsü ile karşılaşınca ben de şaşırmıştım. Ben başka bir siteden aldım fakat petlebiden aynı mamayı sipariş ettim. Gelen mama tanesi de aynıydı, sanırım ND mamanın taneleri bu şekilde. Kime sorduysam hepsi normal dedi. Firmanın mamayı iade isteme sebebi de, fotoğrafta net anlaşılmadığı için net cevap vermek istemesi. İade etmedim çünkü kedim severek yiyor ve şükür ki bir problem de yaşamadık. Sizin de mamanızın bozuk olduğunu düşünmüyorum.

simbakedi
simbakedi

136202

düşük tahıllı tavuklu kullanıyoruz bizimki de böyle, tahıllı olmasına yormuştum ve bir süredir kullanıyoruz sorunumuz yok. nd kendi de demişti sanki mama taneleri aynı pakette bile farklılık gösterebilir diye hatırlıyorum.

ben ısrarla bu mamalarda sorun olduğunu söylüyorum. nd kullanmayın. mama böyle olmaz. düzgün formda ve pürüzsüz olmalı. bir hills paketi açın mama nasıl olur görün. başınıza bela alacaksınız sonra kedim kusuyor ishal diye başlık açacaksınız. cidden çok sıkıntılı nd mamalar. yaşadım biliyorum.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 256 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80239 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR