Mama Seçiyor

dilanabanoz
dilanabanoz

1036 Puan

Merhabalar herkese, işyerimize sürekli gelip giden sokakta yaşayan bir kediyi sahiplendik. 6 aylık civarı. İlk eve geldiğinde evde sokaktaki kediler için aldığım goody mama vardı, o mamadan verdik, ağzının ucuyla yedi. Sonra mama alana kadar idareten yesin diye petshoptaki kişinin tavsiyesiyle miss cat diye bir markanın mamasını aldık. Deli gibi yedi. Daha sonra, şimdiye kadar yemeyen kedi görmediğim için ve içeriği de aynı segment mamalara göre iyi olarak nitelendirildiği için mystic aldım. Bunu da zorda kaldıkça yiyor. Ben bu kediye nasıl kabul ettireceğim bu mamaları hiçbir mamayı yemek istemiyor. İştahı falan da yerinde yani yaş mamaları havada kapıyor. Lütfen mama tavsiye etmeyin :( çünkü mystic'i yiyeceğine o kadar inanmıştım ki 15 kg aldım.. Bu inadı nasıl yenebilirim tavsiye lütfen :((

5 CEVAP

Sezgek
Sezgek

16482

İlk olarak yaş mama vermeyi kesin kendi yediğiniz şeylerden veriyorsanız onlarıda kesin kuru mama dışında bir şey vermeyin önünde dursun yemedi mi kaldırın ki bayatlamasın sonra tekrar koyun önüne illa yiyecektir aç kalınca ama aç olmasına rağmen hala yemezse üzgünüm mama değiştirmeniz gerekebilir ama böyle bir saat yemedi diye aç kaldı diye düşünmeyin mesela sabah koyun akşama kadar bekleyin gerekirse ama akşam dahi yemezse işte o zman Farklı yöntem denemek zorunda kalırsınız

goody mamayı açlıktan ölmek üzere olan kedi köpek bile yemez. aynı şekilde diğer mamayı da öyle. proplan, toyal canin, hills deneyin bakın nasıl yer. sizinki mama seçmek değil çocuğa brokoli yedirmek köfte dururken. mamayı değiştirin ve içeriği tam bir mama alın.

mystic yemez. denemeden 15 kg boşuna almışsınız kedi ölür açlıktan söyleyeyim. onu sokak kedilerine verin ve hemen iyi bir mama alın kedinize yoksa serumluk hale gelir.

bir de kediniz hiç bir mamayı yemiyor değil. çok yanlış düşünüyorsunuz aksine çok akıllı bir kediniz var. berbat mamayı yemiyor sadece. yukarıdaki yorumu uygulmayaın sakın kediniz hastanelik olur 3 gün yemek yemezse. ne demek illa yiyecektir? goody mamanın berbatlığını her kedi annesi bilir ve asla asla vermez sokak kedisine bile.

dilanabanoz
dilanabanoz

1036

mystic, goody yemeyen kedinin o zaman miss cat de yememesi gerekmez mi? İsmini daha önce duymamıştım bile. Bu mama royal canin, hills kalitesinde bir mama mı yani?

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 166 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79902 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR