Sokaktan Gelen Kedimin Aşırı Yeme Bozukluğu

2 kedim var biri evde doğdu diğer yavru kedimizi dışarda bulduk hastayken. Artık iyileşti fakat aşırı hızlı yiyor, her şeyi yiyor. Yerde tüy buluyor onu yiyor, ekmeğe saldırıyor. Sürekli yemeği var önünde(veteriner hep olsun dedi) , tavuk da haşlıyorum haftada 2-3 kere. Diğer kedim daha yeni yeni yerken onunkine atlıyor. Böyle olduğu için de bitmeyen bir bağırsak problemi var prebiyotik kullanıyoruz. Ben ne yapabilirim bu durum için? Üzülüyorum gördükçe, aç da değil göbüşü çıktı artık. Diğer kedim 5 katı boyutunda yarısı kadar yemek istiyor.


4 CEVAP

CakilYavrukus
CakilYavrukus

8993

Meşakkatli bir süreç. Bu sevimli dostlarımız istediklerini almak için her türlü şaklabanlığı tatlılığı yapıyorlar, haliyle dayanamıyoruz.. asla birsey vermeyip kuru mamaya alışmasını sağlayın zamanla alışacaktır.

@CakilYavrukus kuru mamaya da bayılıyor :) tek sorun tokken herrr şeyi istemesi bulması tuhaf şeyler yemesi kaşla göz arasında

CakilYavrukus
CakilYavrukus

8993

O durum normal gayet bi çok kedi ister, bizim kedi yaş mama en çok sevdiği, verdiğimiz gün bile yemekte ve çayın yanında birseyler istiyor en azından yalamaya çalışıyor :) reddedin alıştırmayın zamanla daha az ister hatta umursamaz hale gelir

Anonymus985465
Anonymus985465

121914

Sokaktan yavruyken sahiplendiğim can bu yüzden ciddi sağlık sorunları yaşadı. Mide, bağırsak, pankreas, karaciğer. Bir seferde 2.600,00 ₺ bütçeden vedalaştı. Bu kısırlaştırmanın bir kısmını karşılayacaktı.
Artık tüm mesaim ondan mama kaçırmak.
Çünkü evde 13 can daha var.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 200 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80221 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR