Kısır Kedi Maması

Gamzecs
Gamzecs

4619 Puan

Sizce proplan iyi bir mama mı hiils veya nd almak istiyordum fakat bütçemi aşıyor proplan onlara göre biraz daha uygun sizce proplan kısır maması alınır mı?

6 CEVAP

GeceFanzini
GeceFanzini

1091

Ben ve elde acana ve nd gibi mamaları kullandım. Bazıları hill's veya proplanı çok kötülüyorlar, ama ben kullanmadığım için bir şey diyemiyorum.. Fakat uzun süredir bu mamaları kullanıp da hiç şikayeti olmayanlar var. Onlara danışırsanız daha sağlıklı olur.. Forumun arama yerinde proplan kısır kedi maması yazıp aratırsanız, mamayı kullananların görüşlerini öğrenebilirsiniz.

Gamzecs
Gamzecs

4619

Bazı kişiler matisse mamanın nd mamanın bir alt ürünü diye yazmış bir bakayım dedim içeriği güzel gibi siz ne düşünüyorsunuz?

Rosier4
Rosier4

11666

Nd düşük tahıllı serisi ile proplanın kısır mamaları yanlış hatırlamıyorsam çok yakın fiyatdalar isterseniz göz atın nd düşük tahıllı almak daha mantıklı geliyor ama her mamada her kediye iyi gelmiyor maalesef.

Anonymus985465
Anonymus985465

121914

Sanabelle, bozita

CakilYavrukus
CakilYavrukus

8993

Kedim 2,5 yaşında doğduğu günden beri proplan hindili kullanıyorum, 7. Aydan beri de kısır hindili kullanıyorum ve gayet memnunum. Proplan en pahalı mama haline de gelse almaya devam edeceğim. Tavsiye ederim. Benim kedinin kardeşi de proplan kullanıyorlar onlar da çok memnun.

Midnightoil
Midnightoil

1127

Kilo aldırmamış olsa devam edeceğim bir marka idi ama ne yazıktır ki yağlanma aşırı olunca bıraktık. Yoksa herhangi bir şikayetimiz olmadı hiç Proplan ile alakalı.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 220 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80202 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR