Kısır Kedi Maması

starstuff
starstuff

230 Puan

Merhaba, kedim daha 8 aylık ve kısırlaştırdık. Kısırlaşmadan önce pro plan kitten tavuklu kullanıyorduk ve gayet sevip yiyor. Kısır maması olarak pro planın kısır mamasını gördüm ama 1 yaş üstü diyor. Yavru kediler için kısır maması çok az markada var. Sizce hangi mamayı kullanmalıyım? Şu an 3.5 kilo. Çok da kilo alsın istemiyorum. ND ve Acana gibi üst segment mamaları da merak ediyorum.

4 CEVAP

Nrynrynry
Nrynrynry

1178

Ben brit care mamayı tavsiye edebilirim, piyasadaki mamaların içeriğinde mısır, mısır gluteni, soya, pancar, pancar küspesi, buğday vs gibi besinler var, brit care' in içeriği güzel 5 aydır kullanıyorum geçiş süresini kademeli yaptım bir tık uzun tuttum bu süreyi ishal olmasın diye.

CakilYavrukus
CakilYavrukus

8993

Mamayı değiştirmeyin, biz de sizin gibi proplan kullandık ve sonrasında kısırına geçtik, kısır hindili alın. Bir şey olmaz 10 aylık olmuş 1+ alabilirsiniz biz de aynı durumu yaşadık bir sorun olmadı kedimiz şuan 2,5 yaşında gayet sağlıklı

starstuff
starstuff

230

Teşekkür ederim cevabınız için. Proplan dan devam ederim o zaman

CakilYavrukus
CakilYavrukus

8993

Rica ederim, yalnız piyasa da sahteleri mevcut, bir çok marka da hertürlü sahtekarlık var maalesef. 3 kg kapalı kutu uzun son kullanma tarihli mamaları sadece güvenilir yerlerden alın, taze taze yesin.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 199 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79893 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR