Pro Plan Mama Kullanan Var Mı?

Bgmd
Bgmd

2813 Puan

Anket

Tavsiye ederim
(15 oy)
Tavsiye etmem
(5 oy)
Toplam (20 oy)

Ben bu mamaya geçmek istiyorum. Nasıl bir mama, kullananlar ne gibi artılarını eksilerini gördünüz?

6 CEVAP

develi99
develi99

768

Kaliteli mama.. Kediniz severse kullanabilirsiniz. 1.5 kg orijinal pakette alın, hemen direkt onune koymayin. 1 hafta icinde gecis yapin. Once eski mamasina azciksonra biraz daha.. vs vs. genel olarak iyi üst segment olarak degerlendirililebilir.

Gayet kaliteli biliyorum fakat benim kedilerime uzun vadede yaramadı. Aylarca ondan yediler fakat çok kusma yaşandı. En son royal canin sensible 33 aldım hassas sindirimi için. Henüz kusma görmedim.

dilanbulent
dilanbulent

17253

Dünyada en çok kullanılan mamalardan birisidir Proplan. Ama şunu bilmeniz gerekir; dünyanın en iyi mamasını da alsanız hiçbir mamanın yüzde 100 garantisi olmaz. Belki tadını sevmeyebilir, belki alerjik bir etki gösterebilir. Aynı insanlardaki gibidir kısacası. O yüzden bence 1.5 kiloluk paketinden alıp deneyin, kediniz severse ve kötü bir etki olmazsa devam edebilirsiniz.

CakilYavrukus
CakilYavrukus

8993

Proplan, bana göre en üst segment mama. Bir ürünün fiyatı belirlemez segmentini, kendi tecrübemle beslediğimiz 3 kedi de gayet sağlıklı, güzel tüylü ise bu yeterlidir. En pahalı mama da olsa almaya devam edeceğim. Tabi kapalı kutu orjinal güvenilir yerlerden almalısınız

Phoenix3
Phoenix3

18333

Ben de yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum proplanın türlü çeşitlerini. Yalnızca tüy dökümü sıkıntımız var ama bebekliğinden beri ne yapsam geçiremedim onu zaten. Onun dışında kilosu ve fiziği gayet iyi, mamadan da kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Son birkaç aydır royal deniyordum, memnun kalmadım tüy görünümünü bozduğu için. Tekrar proplana geçicem. Onu kullanırken parlak yumuşacık tüyleri vardı şimdi matlaştı ve yele kısımları yıpranmış gibi görünüyor.

Bgmd
Bgmd

2813

Teşekkür ederim herkese deneyip deneyimlerimi de paylaşacağım

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 302 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81661 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR