Kedimi Kisirlastirdim Dün ?

Mukaddess
Mukaddess

5872 Puan

Kedimi dün sabah kisirlastirdim vet. Ağrı kesici ve bir sprey verdi Soğutucu görevi gören kedim erkek bu arada ve yakalık takmadi yaliyor orasını bir şey olmaz dedi ama ben tedirginim başka vete sordum oda Yalamasa iyi olur dedi ne yapacağımı şaşırdım ?

5 CEVAP

kedi_delisi
kedi_delisi

555

Tabiiki yalamasin veterinerlik belgesini ister misiniz o herifin

muffincatt
muffincatt

975

şu ameliyat sonrası mavi bir şey sürüyorlar ya eğer bahsettiğiniz oysa merak etmeyin benim kızım onu kendi temizledi tamamen yalarken dikişleriyle uğraşmadığı sürece bir sıkıntı olmayacağı söylendi bize ki öyle de oldu hiçbir sorun olmuyor yani içiniz rahat olsun ama artı bir ilaç falan sıkıyorsanız onu yalaması belki sakıncalı olabilir tabi onun için bir şey diyemeyeceğim, geçmiş olsun bu arada :)

sekersoytolga
sekersoytolga

1805

Ameliyattan sonraki ilk 72 saat en önemli zamandır yaranın iyileşme sürecinde. İlk 72 saatte zayıf bağlar oluşmaya başlar,sonrasında takip eden süre içinde bu bağlar güçlenir,kaslar yapışır vesaire. Veterinerin yakalık takmaması çok saçma bi hareket olmuş. Tekrar götürüp taktırın derim şahsen. Ayrıca eczanelerde satılan sprey şeklinde Batiodin alıp yaraya sıkmanızı tavsiye ederim. Ordaki mikrop bakteri gibi şeyleri temizler,yaranın iyileşme sürecini hızlandırır. Bildiğimiz tentürdiyottan farkı yok. Kediniz yarasına sıktırmak istemeyebilir,eğer öyle olursa makyaj temizleme pamuğu (sert ve normal pamuk gibi dağılmadığı için) kullanarak spreyi pamuğa sıkıp yarayı silebilirsiniz.

Mukaddess
Mukaddess

5872

Sprey ve hap verdi zaten kullanıyoruz onları yaraya sprey sıkıyorum yalaması sorun değil diyor bazısı bazısı yalamasın diyor bende şaşırdım ne yapacağımı gerçekten ama 3.gündeyiz suan çok şükür iyi.

Mukaddess
Mukaddess

5872

Evet mavi sprey.. Teşekkür ederiz.:)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 657 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.037 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR