Skotish Straight Cinsi Kediler Ne Zaman Çifleştirilmeli

Sueda1234
Sueda1234

4134 Puan

Merhaba rkadaşlar skotish straight cinsi kediler ne zaman çifleştirilmeli kaçıncı kızanda çifleştirilmesi uygun oluyor bilgisi olan yardımcı olabilirmi?

19 CEVAP

Baliminannesii
Baliminannesii

13171

Çiftleştirme ve kedileri boş yere yorma. Cins kedi üretme çünkü genetik olarak hastalıklı oluyorlar. Biz anlatmaktan yorulduk siz yorulmadınız ya anlayın artık üretmeyin kedileri! sokaktan cins kedi topluyoruz!

Balimlilac
Balimlilac

11271

En az iki ay beklemeniz gerekecek. Bu iki ayda kızgınlık belirtilerini gösterecek. Yemeden içmeden kesilecek kilo verecek. Yaşadığı stres ve düzensiz beslenme kediyi sağlığından edecek. Neden çiftleştirmek istiyorsunuz? 10 ay kısırlaştırma için gayet makul bir zaman. Kızgınlığı duraksayınca acilen kısırlaştırın. Bende şuan beklemedeyim,kızgınlığı geçsin hemen hiç vakit kaybetmeden kısırlaştıracağım. Bu halleri beni çok üzüyor.

simbakedi
simbakedi

136205

kısırlaştırmak için zayıf olan kedi çiftleştirilmek için de uygun değildir. bekleyin kilo alsın çiftleştirmeden kısırlaştırın, böyle değilseniz üretici olduğunuzu kabul edin bunu illa satmak olarak görmeyin

HİÇ BİR ZAMAN!!!

hiç bir zaman!!!!

pablopicasso
pablopicasso

117031

Kaçıncı kızanda, ne zaman diye sorunca😎😎 o yüzden uydurmuş olabiliriz. Ne zaman kısırlaştırmalıyım diye sorsaydınız!… Uydurmazdık🥶

Balimlilac
Balimlilac

11271

Normal şartlarda 1 yaşından önce çiftleşmemesi uygun olur. Ama bence hiçbir şekilde çiftleştirmeyin. Kızgınlık belirtileri vermeden kısırlaştırmanız en doğrusu olur.

simbakedi
simbakedi

136205

kediyi çiftleştirip yavruları sizde kalsa da üretici oluyosunuz. satmanız ya da sahiplendirmeniz gerekmiyor. 10 aylık kedi zaten yavru olduğu için çiftleştirilmez, yavru olmasa bile sağlıklı olmadığı için çiftleştirilmez. kediye acı çektirmeden kısırlaştırın lütfen biraz araştırın

allah aşkına ebrulipatiler sayfasına bir bakın instagramda. sonra cins kedilerdeki genetik hastalıklara, doğum anomalilerine ya da çiftleştirirken kapabilecekleri hastalıklara, yine doğum sırasında ölüm riskine. hepsini bir araştırın sonrası vicdanınıza kalmış. muhtemelen kimseye vermeyeceğiz dediğiniz yavruları da anne kedi büyüdükleri zaman istemeyecek ve mutsuz olacak. sokaklarda zaten yeterince kedi köpek var. 2 ayını bile göremeyen bebekken ölen hadi bir şekilde bebekliğini atlatsa da 1 2 yaşına gelemeden ölüyor hepsi maalesef suya yemeğe ulaşamadıkları hastalanınca onlarla ilgilenecek insanlar bulamadıkları sürece. kısırlaştırmak için bile şu an güçsüz zayıf olan kedinizi bir de çiftleştirme doğurma stresiyle uğraştıracaksınız bir sorun yaşanırsa vebalini almaya hazır mısınız. çok yavru kedi istiyorsanız kedinizi sağlıklı bir şekilde kısırlaştırıp yanına yuvaya ihtiyacı olan bir yavru bir arkadaş edinebilirsiniz sokaktan. emin olun doğurması onun için çok büyük bi risk. umarım bu düşünceden kurtulursunuz.

Deniz1741
Deniz1741

10927

Çiftleştirmeyin. Kilosunu arttırmaya çalışın. Proplan kitten kilo aldıran mamalardan. Sağlık durumu da el veriyorsa lütfen kısırlaştırın. Ne hayvan o stresi yaşasın ne de siz. Umarım doğru kararı alırsınız.

pablopicasso
pablopicasso

117031

Cins kedimi üreteceksiniz!… Yapmayın yazıktır… Bir an önce kısırlaştırın. Onu ve kendinizi bir çıkmaza sokmayın.

KimJeongguk
KimJeongguk

122073

İlk önce tabiki tavsiyemiz asla cins kedileri üretmemeniz yönünde olacak çünkü bu kediler üredikçe sokakta aç,susuz,yuvasız kedilerin kurtarılma şansı düşüyor. Dişi kediyi 1 yaşından sonra eşleyebilirsiniz herhangi bir hastalığı yoksa ve genelde bağışıklığı düşük bir kedi değilse sorun olmaz. Erkek kedi için de testisleri düştüyse en erken 6-7 aylık civarında eşleşebiliyorlar.

pablopicasso
pablopicasso

117031

Evet kedim cins ve evet sizin gibi 2 kedisi olan ve 1 kere anne olsun kısırlaştırayım diyen bir arkadaştan sahiplendim.


Ve belirtileri başlamadan öyle böyle sorular sormadan kısırlaştırdım. Üremesi ni engelledim. Yani akılcı davrandım.


Kızgınlığa girmeden uygun besledim. Ve sıkı bir takip ile belirtileri olmadan hemen kısırlaştırdım. Yani kilo alsın diye bekliyorum gibi mazeretler uydurup, sorular sormadım. 😝 Siteyi biraz takip ediyor olsanız böyle bir tepki alacağınızı ön görürdünüz. Aa soru sordum. Tepki veriyorsunuz diyorsanız. Maalesef bu konu kırmızı çizgimiz..


Artı sitede , sokakta ve çevremde ne kadar cana baktığımı, koruyup, kolladığınızı tahmin bile edemezsiniz.


Net cevaplar istiyorsanız hekiminize danışınız. Yoksa burada tepki almanız içten bile değil. Kusura bakmayın.

Sueda1234
Sueda1234

4134

Kızana girdi şuanda 10 aylık ama bir yaş çok erken değil dişi için bir buçuk yaşında çifleştirin diyorlar ne derece doğru bilemiyoruz

Sueda1234
Sueda1234

4134

Kısırlaştırmak için şuanda zayıf onu bekliyoruz

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 561 Görüntüleme
  • 19 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81660 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR