Kedim Ölmüş Müdür

ffercin
ffercin

700 Puan

kedim her gün dışarı çıkar gelir. bir haftadır tuvaletini yapamıyor. veterinere gittik. bağırsağında kristaller varmış. anüsten jel gönderdi. ama yine yapamadı. düzgün veteriner yok ki. sabah dışarı çıkmış pencereden. halen gelmedi. hiç yemek yemedi 3 gündür. sizce yaşıyor mudur? ağlıyorum sürekli.


24 CEVAP

dilanbulent
dilanbulent

17253

Kedinizi bu kadar sevmenize rağmen neden dışarıya gitmesine izin veriyorsunuz anlayamadım? Hani araba çarpma veya kediler/köpekler tarafından saldırıya uğrama gibi şeylerden bahsetmiyorum bile bilirsiniz diye, hadi bunları geçtim dışarıdayken fip gibi hastalıkları kapması çok olası, böyle hastalıkları da karma aşı vs. hiçbir aşı engelleyemiyor. Gerçekten merak ettim madem bu kadar seviyorsanız önemsiyorsanız neden dışarı saldığınızı

Cook
Cook

119172

Kayseride hangi kliniğe götürdünüz?@Hamlet in se dediği gibi kristal idrar torbasında plur bağırsakta değil.Çok klinikle çalıştım burada,Terapi veteriner kliniğinde İbrahim hocayla,Hospetal veteriner kliniğinde Ekrem hocayla ilerleyin bence tedavide,diğer klinikleri tavsiye etmem.İkisinden de arayıp bilgi alın,hangisinde hoca varsa o kliniğe götürün derim,o kliniklerde de asistanlara bırakmayın.Umarım kediniz sağ salim eve döner

ffercin
ffercin

700

pet palace’a gittim. serum aldı kedim. böbrek yetmezliği başlamış. röntgen çekildi. 5 saat falan bekledim. ilaç yazmadı. dozunu ayarlayamazsınız dedi. şimdilik bunlar oldu.

Patikos
Patikos

999

Bizim kedimizde de böbrek yetmezliği vardı. Vakit kaybetmeden ilaç, serum, renal mama lazım. Ayrıca uygun ilaçlar her gün alınmalı. Dolayısıyla dozunu ayarlamayı da öğrenmeniz gerekecektir. Çok ciddi bir hastalık, umarım akuttur ve düzelir. Kusma falan var mıydı öncesinde merak ettim. Ayrıca hamletin gönderdiği linki de mutlaka okuyun. Sorunuz olursa özelden yazabilirsiniz.

ffercin
ffercin

700

gelsin yarın erciyes fakültesine götüreceğim. teşekkürler yanıtınız için hamlet.

Cook
Cook

119172

Fourveti de talas veteriner kliniğini de biliyorum,fourvet genelde kazıklamaya oynuyor karşıdakini,talas veteriner kliniği ise çok baştan savma yapıyor bence işini,teşhis için doğru yerler değil asla ikisi de.Bence İbrahim hocaya bi durumu anlatırsanız kediye kıyamaz çağırır yine muayeneye.Ekrem hoca da iyi bu arada beğeniyorum,ama para konusunda hiç eyvallahı yok haberiniz olsun.

kang14
kang14

3528

Talas ta petpalace veteriner var. Ali bey ve Denizhan Bey cok iyi bir hekim. Ayrıca gercek bir hayvan severler. Sokakta ki hayvanlara bile yardım ediyorlar. Oraya gitmenizi öneririm. Her konuda her türlü sekilde yardım ederler.Cok cok iyiler işlerinde de benim iki köpeğimiği de kanlı ishalden kurtardılar zamanında. Kac kez sokak hayvanı götürdüm kuş vs ilgilendiler.

kimyonesra
kimyonesra

7237

Kediniz geri geldi mi? Günceller misiniz burayı

ffercin
ffercin

700

kedim geldi. her yere kakasını yapıyor. jelin etkisinde sanırım. çok halsiz. pet palace’a gideceğim. çok teşekkürler arkadaşlar yorumlarınız için.

Patikos
Patikos

999

Fakültede Vehbi Hoca var, nokta atışı teşhis koyuyor ve çok başarılı. Bizim bir türlü teşhis konamayan kedimizi bir süreliğine ayağa kaldırdı. Çok da mütevazı ve babacan bir veterinerdir. Tavsiye ederim.

gece18
gece18

13005

Haber edin gelismeleri.

Anonymus985465
Anonymus985465

121914

Çok geçmiş olsun
Umarım akuttur. Böbrek yetmezliği olan kediler tıbbi mama ile beslenmeli.
9 yaşındaki kedimi böbrek yetmezliğinden kaybettim.

Anonymus985465
Anonymus985465

121914

Aşağıdaki link böbrek yetmezliği ile ilgili çok kıymetli bilgiler içermekte.
https://m.facebook.com/cathospitalkedihastanesi/posts/10151802967834102/?refsrc=deprecated&_rdr

gece18
gece18

13005

Kronik mi akut mu?

ffercin
ffercin

700

kronik mi akut mu yarın sorayım. artık dışarı çıkarmayın dedi doğal olarak. benim mesai başladı :D

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 752 Görüntüleme
  • 24 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81603 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR