Kedi Kumu Seçimi

Leon23
Leon23

2420 Puan

Merhaba arkadaşlar kum değiştirmeyi düşünüyorum iki kum arasında kaldım feles kum ve bastet natural kum. Sizler kullandınız mı daha önce ? 3 kedim var hangisi daha iyi veya avantajlı olur deneyimleriniz varsa yazarsanız çok sevinirim.

7 CEVAP

PofudukLeo
PofudukLeo

4426

Merhaba , biz bastet kullanıyoruz şu an. Tozutma kesinlikle yok denilebilir. Topaklanma ve koku tutma konusunda da gayet başarılı. Tavsiye ederim. Bundan öncesinde Lindocat kullanıyorduk ondanda gayet memnunduk sadece bir miktar tozutma olduğu için değiştirdik.

Balimlilac
Balimlilac

11271

Feles ve bastet nerdeyse aynı kumlar. Ben çok memnunum. Ama kardeşimde iki yetişkin kedi var mesela o pek memnun değil çünkü fazla kum çekiyor çiş ve kısa sürede bitiyor ve değişim istiyor. Tek kedi ile performası süper ama çoklu kedide sanırım o kadar da verimli değil.

Palyaco
Palyaco

218519

Sandy natürel en memnun kaldığım kumdur uzun süre gidiyor toz sıfır

_iko_
_iko_

421

Bir süredir Bastet kullanıyorum, çok farklı markalar denedim tek memnun kaldığım kum bu marka oldu. Toz ve koku sıfır, biraz çamurlaşma olabiliyor.

CakilYavrukus
CakilYavrukus

8993

Proline extra, görünmez kral… hem ekonomik hem tozsuz

Coconutbey
Coconutbey

15150

İkisi de güzel fakat feles kum çok hafif bir kum. Bastet bence de daha güzel. İkisinde de çamurlaşma olabiliyor yüksek seviyede koymanız lazım. Çoklu kediler için uygun olmayabilir gerçekten ama tek kedi için ideal

Renklipati
Renklipati

140143

Lindo cat benim değişmediğim ve değişmeyide hiç düşünmediğim kum 2 5 yıl olacak neredeyse..Ben memnunum..diğer kumları hiç denemedim yazdıklarınızı

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 243 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81617 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR