Merhaba,Yeni 3Aylik Golden Köpeğim Var Balkonda Bakıyorum Ama Balkonda Koku Olmaya Başladı Ne Yapmal

KITMiR
KITMiR

251 Puan

- 1. > Liste maddesini girin

6 CEVAP

sekersoytolga
sekersoytolga

1805


  1. Üç aylık bi yavru cinsi ne olursa olsun tuvaleti geldiği zaman yapar. Kasları yeterli gelişime sahip olmadığından mütevellit tutamaz,yaklaşık olarak 3-4 saatte bir tuvaletini yaptığı için koku olması çok normal.

  2. Bu koku olayını ortadan kaldırmak ve aynı zamanda tuvalet eğitimi de vermek amacıyla tüm pet shoplarda bulabiliceğiniz çiş pedi kullanın. En kötü ihtimalle günlük olarak o pedi değiştirdiğiniz takdirde koku probleminiz azalır.

  3. Son olarak profilinizdeki şehir bilgisi üzerine üşenmeyip internetten baktım. Elazığ’da gece ortalama 0 derece,gündüz 8 derece civarı önümüzdeki hafta için. Böyle bi havada 3 aylık bi yavruyu balkona koymaktaki amacınız neydi ?? Köpek BAKTIĞINIZI mı düşünüyosunuz,onu sözde evinize aldığınızı ve iyilik yaptığınızı mı düşünüyosunuz ?? Montunuzu giymeden en kalın kazağınızla yalnızca 1 gece geçirebilir misiniz balkonunuzda. Özellikle en kalın kazağınızı diyorum,hani diceksiniz ki onun tüyleri var. Kazakla hatta montunuzla bile bir gece uyuyun balkonda uyuyabilicek misiniz 0 derecede. Yaşınız gereği büyüğümsünüz,saygıda kusur etmek istemem ama bu davranışınızdan dolayı şu an bayağı zor tutuyorum kendimi ağır konuşmamak için. Yazık ya şu hayvanlara. Ah ağzı dili olsa da bi konuşsa hayvan. Yazıktır günahtır bu havada ha sokakta kalmış ha balkonda kalmış. Büyüdüğü zaman sokağa da atarsınız gerçi. Sonra da dersiniz ki ay benim köpeğim çok agrasifti,ay benim köpeğim diğer insanlarla ve hayvanlarla arası iyi değildi. Ulan evin içindeki insanlarla bile iletişimi koparılan bi yavru büyüyünce nasıl sosyal olsun. Kabul edin yemin ediyorum İstanbuldan Elazığ’a geliyim alıyim yavruyu sizden. Nedir bu “cins” köpeklerin siz ve siz gibilerden çektiği ya.

NehirC
NehirC

2449

Ne yapabilirsiniz hemen söyleyeyim. Mesela işe köpeğinizi balkonda bakmamakla başlayabilirsiniz.

zeynepgurgen
zeynepgurgen

114431

Hiçbir hayvana balkonda,depoda,kömürlükte,garajda,terasta vs bakılmaz.

huseyin1
huseyin1

822

arkadaşlar boşuna dil döküyorsunuz birazcık yüzü varsa zaten birdaha bu siteye girmez ayrıca bu soruyu paylaşan şahıs köpeği düşünmüyor ki balkon da oluşan kokuyu düşünüyor daha o yavruyu düşünecek zihniyette bile zihniyetsiz o yüzden laf söz anlatmaya gerek yok allah verir elbet bir yerde belasını

Friolero
Friolero

12756

Çatıya falan kapatın balkon kokuyosa :d

KITMiR
KITMiR

251

Balkonumuz kapalì Balkon ìsisida oda ìsisiyla ayni yataģida var istediģi zaman evin icerisine girebiliyor hayvanlari dùsundùgunuz için tesekkur ederiz bizde sizin kadar duyarliyiz

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1026 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80183 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR