Veterinerlerde İç Dış Parazit Aşısının 400 Lira Olması

Meryoyo
Meryoyo

398 Puan

Veterinerimiz iç dış parazit uygulamasının 400 lira olduğunu söyledi 100 lira civarında olan fiyatların bu şekilde artması inanılmaz. İç dış parazit hapı ve damlası nereden alınır hangisi alınır bilgilerindirirseniz çok sevinirim. Artık evde kendim yapmaya karar verdim.

7 CEVAP

Lilibeth
Lilibeth

10499

Profender iç parazit damlası, fiproguard dış parazit damlası, santavet iç parazit hapı önerebilirim yan etkisi olmadı fiyatları en son toplam 280di aralık başında veterinerden almıştım

Lilibeth
Lilibeth

10499

Benim kedim yok, bahçede baktığım kediye uygulamıştım en son, sürekli artıyordur fiyatları devamlı almadığım için belki burda da 400 olmuştur ikisi her şey uçtu artık fırsatçılığa döndü ticarethane oldu veterinerler abuk subuk şeylerden para kazanıp gerekli olan acil tedavilerde daha ilk gördüğü anda hiç bir şey bilmeden duamızı eksik etmeyelim diyor işimiz sadece duaya kaldıysa sana ne ihtiyaç var o zaman.. maalesef bu zımbırtı damlaları da veterinerden almak zorunda kalıyor insan İnternete de güven olmadığı için..

bestevete bir bakın en son 3 lü broadline da kampanya vardı skt lerine göre stok yapın. bir de whiteturkishdelight da hangi parazit ilacı hangi parazitte etkili gösteren bir içerik var onu da inceleyebilirsiniz faydası olur belki.

junie
junie

736

Biz de lösemi aşısına 400 tl verdik dün. 10 gün önce 300 tlye karma 2 yaptırmıştık. Ve veterinerlerde asla aşı bitmiyor yani 15 gün sonra tekrar iç dış parazit ve kuduz aşısına çağırdılar. Daha 2 ay olmadı iç dış parazit yaptıralı. Ben 3 ayda bir iç dış parazit oluyor diye biliyordum ama veterinerimiz artık para için mi yapıyor anlamadım 2 ayda bir olacak dedi. Tekirdağın bi ilçesindeki fiyatlar böyleyse İstanbulda ne kadar oldu tahmin edemiyorum. Bu arada ben de yaptırdığımız aynı iç dış paraziti ********'da sattıklarını görmüştüm araştırıp öyle almakta fayda var.

evet maalesef yeni yıl zammı geldi. karma aşı 450 broadline 400 civarı. hepimize geçmiş olsun söylenecek başka söz yok.

Ozlemcakil
Ozlemcakil

11639

Ben aralik 30da ic dis 180 tlye yaptirdim onumuzdeki ay yaptiricam 400 cok pahali insallah benimki oyle bir zam yapmamistir 2 kedim var😺

KremTheCat
KremTheCat

2922

Biraz araştırırsanız orjinal ürünleri uygun fiyatlı alıp kendiniz evde yapabilirsiniz. İç ve dış parazitten bahsediyorum.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 290 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81603 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR