Exclusion Mama

cemiryo
cemiryo

571 Puan

Exclusion kedi mamaları hakkında ne düşünüyorsunuz?? kedim çok iştahla yiyor. Mamayı bulmakta da zorlanıyorum sanırım tutuluyor. (Özellikle ton balıklı olana bayılıyor) Bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim

6 CEVAP

Palyaco
Palyaco

218519

Kaliteli bir mama ben 1 sene kullandım suan italati yapilcak bir ara gene bulunmuyordu sonra baya vardı gene bitti sanırım yakında gelir

Okan3439
Okan3439

10725

Benim bi arkadaşım kullanıyor bence iyi bir orta segment mama

CakilYavrukus
CakilYavrukus

8993

Merhaba,


Uzun vadede etkilerinin bilinmediği ve ulaşılması zor mamalar yerine, kalitesi kanıtlanmış mamalar tercih etmeniz isabetli olacaktır.

CakilYavrukus
CakilYavrukus

8993

Kediniz balık seviyorsa balıklı, beyaz et seviyorsa beyaz etli Purina Proplan ® mamalarını 3 kg paketlerde taze uzun skt alabilirsiniz.

benim naçizane tavsiyem kurlar çok artmışken çok bilinen ce ithalatı düzenli yapılan mama markalarına yönelmeniz. mama bulamamak korkunç bir sinir harbi çünkü. ithalatı yapanlar mama değişimin neredeyse 15 güne yayıldığını ve bizim mama bitmesine 1 ay kala mama stresine girdiğimizi bilmeyecek kadar cahiller ve unursamıyorlar. hills i/ d bile bulamadım ki ithalatçısı anadolu pet. zam yapıcam diye vermiyor veterinerlere ben de science plan mamaya geçtim petlebi’’den alıyorum resmi satıcı diye ki onda bile stok biter diye endişe ediyorum. şu an türkiye hayvan temel ihtiyaçları konusunda çok karışık. geçen seneki sahte karma aşı skandalını hatırlayın. o yüzden kenarda köşede ellerinde kalmış mamalar yerine bilinen markaların ürünlerini kullanmanızı tavsiye ederim.

cemiryo
cemiryo

571

Öneriniz de varsa alabilirim

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 271 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80226 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR