Kedi Alışmıyor

dilarao
dilarao

374 Puan

Merhaba,


yaklaşık 3 hafta önce de bu soruyu sormuştum. kaza geçirmiş ve yaklaşık 2,5 ay veterinerde kalmış bir kedi sahiplendim. evde de doğduğundan beri insanlarla olan diğer kedim var. 3 hafta oldu yeni kedi dışarı çıkıp bize gelmedi. çok nadir anlarda ödül maması vererek yanına gidip biraz dokunabiliyorum(mama yemeye çıktıysa gece geç saatte). ama evde sürekli saklanıyor, aşırı küçük ve ulaşamayacağımız yerlerde sürekli. veteriner evdeki kedi çok özgüvenli ve agresif olduğu için korkuyor olabilir kendi haline bırakın dedi ama gerçekten çok üzülüyorum. böyle bir durum yaşayan var mı aranızda?

3 CEVAP

Roza23
Roza23

19328

Cok normal zaten fazlasıyla korkmuş ve bölge değiştirmiş. Şu anda da baska bi kedinin bölgesinde ve kendini kabul ettirmesi gerek ki once güvende hissetmesi lazim küçüğün. Siz üzerine gitmeyin çıktığı zaman da sevmeye çalışmayın bu onu korkutabilir. Mamayi verip onu izleyin sadece sizden zarar gelmeyeceğini anlasin bence ve buyuk kedinizle baş başa bırakmayın yine de zarar verebilir cunku ev sahibi

Roza23
Roza23

19328

Biraz yeni kedinizle zaman geçirin ama ev sahibi olan görmesin sizi zaten o alışmaya başlamıştır kokusuna falan. Yavas yavas beraber zaman geçirirler once size alışsın bi yenisi :)

dilarao
dilarao

374

teşekkürler cevabınız için. evdeki kedi de korkuyor ondan ama taciz etmekten de geri durmuyor. sürekli gidip tıslıyor. aslında yeni kedi kendini sevdirmek istiyor. dün gece baya dokunmama izin verdi.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 486 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.037 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR