Erkek Kedimin Karanlıkta Saklanması

Esrakaya12
Esrakaya12

3851 Puan

Erkek kedimle çok iyi anlaşırız sürekli gelip beni sever hala öyle ama bu aralar yorganımın altına giriyor karanlıkta kalıyor sürekli karanlıkta oturuyor. Işığı sevmiyor ne yapacağımı bilmiyorum ne yapabilirim ?


2 CEVAP

CakilYavrukus
CakilYavrukus

8993

Merhaba,


Kediler oyuncu canlılardır. Sahipleriyle vakit geçirmek, sıradışı işler yapmakta üstlerine yoktur. Bu durum aynı zamanda kedinin mutlu ve sağlıklı olduğunun bir göstergesidir.

Sezgek
Sezgek

16545

Kediler sıcağı sever mesela benim kızımda yanımızda yattığında bazen yorganın içinde yatar hiç çıkmadan bazen derim nefes almıyor geliyor ama mesela uyumayken bile özellikle karanlık odaya mı gidiyor gündüz bile yorgan altına girip hiç ışığa dayanamıyor mu böyle bir durumda korneada bir sıkıntı olduğu için ışıktan rahatsız oluyor olabilir aslında siz bile kontrol edebilirsiniz durumu telinizden flashın seviyesini ayarlayabiliyorsanız en düşük seviyede ayarlayamıyorsanız peçete ile ışığın şiddetini düşürerek gözlerine tutup göz bebeklerinin reflekslerini gözlemleyin ışıktan rahatsız olacak mı bir kontrol edin derim

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 158 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81617 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR