Dün Kedime Balık Hasladim Bugun Verebilir Miyim?

Merhaba herkese dün kedilerime balık hasladim birazini verdim yediler kalani buzdolabina koydum bugün versem bir şey olur mu oda sicakligina gelince versem?
bayatlamış mıdır tadını cok beğendiler iştahı az olan kedim hapur hupur yedi

11 CEVAP

aslihan_e
aslihan_e

128190

Valla gayet de yiyorlar 1 gün dolapta beklemiş balığı. Tabi ki çok faydalı, o mamalara göre bin kat faydalı haşlanmış balık emin olun. Onların mamalarındaki vitaminler sentetik, uzmanlar sentetik vitamin asla doğal vitaminin yerini tutmaz diyor bilmiyor musunuz? 1 gün dolapta durmuş gıdadan asla zehirlenmedim. Sizin zehirlendikleriniz pişmeden önce bozulmuştur ya da sıcakta dışarda bekletmişsinizdir. Yaş mama verilmeyebilir o konserve gıda açınca hızlı bozulabilir. Onun hakkında bilgim yok. Siz hayatınızda hiçbir yemeğin kalanını dolaba kaldırıp ertesi gün yemiyorsunuz galiba? Ne yapıyorsunuz çöpe mi atıyorsunuz her şeyi? Ben ve benim gibi milyonlarca insan yemeğin kalanını dolaba kaldırıyor hanımefendi. Hiçbirimiz ölmedik.

Lilibeth
Lilibeth

10490

Kendimiz de yiyoruz ertesi gün pişen balığı 1 gün içinde bozulmaz buzdolabında

Cennet29
Cennet29

123852

Verilebilir tabiki. Bende yapıyorum kalırsa dolaba kaldırıyorum. Yarın çıkarıp oda sıcaklığına gelince veriyorum acelem varsa ılık suyla karıştırıp veriyorum.

Sezgek
Sezgek

16482

Hiç bir şey olmaz gönül rahatlığı ile verebilirsiniz hatta vakumlu bir kapta 3-4 güne kadar saklayıp da verebilirsiniz sıkıntı olmaz aynı şey tavuk ya da kırmızı et için de geçerli haşlanmış olduğu sürece dolapta saklayıp verebilirsiniz

Lilibeth
Lilibeth

10490

Buzdolabında bir şey olmaz 1 günden verebilirsiniz

aslihan_e
aslihan_e

128190

Riskli olan ne anlamadım. Pişmiş gıda 1 günde bozulmaz ki.

aslihan_e
aslihan_e

128190

Kimin sakin olmadığı ortada. Geri bas falan... Sana ne'li bol ünlemli cümlenizden belli. Sizinki zenginlik değil görgüsüzlük. Ben Twitter kullanmıyorum, belli ki siz orda çok alışmışsınız tartışmaya oraya davet ediyorsunuz. Hangi uzman kalan protein ürünlerini sakın buzdolabına koymayın çöpe atın diyor bana onu söyleyin. Söylediğinizin bilimsel altyapısı yok, ben sizin dediğinize sinirlenmedim ama insanları yanlış yönlendirmiş olursunuz o şekilde. O zaman deyin ki "Sakın kalan balığı dolapta bekletip kedine verme çünkü zenginler böyle yapar.". Çok riskli yazmayın. Ben de düzeltmek zorunda kalmamış olurdum. Herkesin kedisi kendisine kıymetlidir, biz bozuk gıda vermiyoruz. Kendim iyi pişmemiş ciğerden gıda zehirlenmesine uğradım mesela, burda herkesi uyarıyorum çiğ et vermeyin, çiğ besleme yapmayın diye ama uzmanlar onaylıyorsa dolaba kaldırmayı biz daha iyi bilemeyiz onlardan.

vermeyin bence çok riskli

@aslıhan siz hiç pişmiş balık veya tavuktan zehirlenmediniz sanırım. zehirlenirseniz direk acile gidin ve serum yiyin çünkü tansiyonunuz 6 ya kadar iniyor. ne gerek var buzdolabında 1 gün beklemiş haşlanmış balık vermeye 4 kilo kediye ben de onu anlamadım. çok mu vitaminli sizce merak ettim yani?????? yaş mama bile verilmez 1 gün beklemiş. ha zaten kedi de yemez 1 günlük balığı emin olabilirsiniz.

hanımefendi bi sakin. klavye önünüzdeki biz de burada birbirimize yardım etmeye çalışan kibar insanlarız. siz verin kardeşim beklemiş mama. benim kedilerim çok kıymetli ben de çok kıymetliyim. yemeğimi yaparım 2 kişilik yer bitirim size ne acaba bundan? size ne yani onu anlamadım sıçramaya yer mi arıyorsunuz? buyurun twittera o zaman burası öyle bir platform değil. ben çok zenginim çöpe atıyorum var mı diyeceğin???? sana neee sana ne!!!!

bi geri bas herkesin fikri kendine. burada herkes soruya cevap verir birbirinin fikrine karışmaz. sen de öyle yap. en güzeli👍🏻

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 396 Görüntüleme
  • 11 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79902 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR