Kedim Yatağıma İşiyor

Zelaaaa
Zelaaaa

794 Puan

Merhaba arkadaşlar. Bugün gece uyurken kedim yastığıma işedi... ben yokken de iki kere yatağıma işemiş. Bugünkü işemesi sanki yanlışlıkla gibiydi ama yastığın bi tarafından diğer tarafına geçerken kaçırmış gibi. Ama her seferinde benim yatağım olması da ilginç. Kedim 1.5 yaşında kısırlaştırılmamış bir siyam kırması. Bu problem neden olur acaba kızgınlıktan vs mi? Kısırlaştırmayı düşünüyorduk zaten ama veterinerimiz koku bırakmadıysa erken demişti bu olay koku bırakmaya örnek midir? Yardımcı olursanız sevinirim gece gece tadım kaçtı malesef biraz :(

5 CEVAP

CakilYavrukus
CakilYavrukus

8993

Kimi veteriner de hiç bu koku bırakma erginlerme süreçlerini yaşamadan baştan kısırlaştırılmasını söylüyor… ne kadar haklı olduklarını görüyoruz.

ozlemyasavul
ozlemyasavul

2062

Merhaba, kedinizin kumu yeterince temiz değilse bu hareketi yapabiliyorlar. Kızgınlıktan olduğunu düşünmüyorum, koku bırakma püskürtme şeklinde olur.

Okan3439
Okan3439

10725

Tuvaleti düzenli temizlenmezse koku varsa aynısını bizimki yapıyor :)

tuvaleti pis ve kısır olmadığı için koku bırakıyor ve inadına yapıyor bunu. bir şeye kızmış size veya hormonlarına. 🙃

elifvelokum
elifvelokum

708

Geçen hafta sabah evden çıkmadan tuvaletini temizlemeyi unutmuştum o zaman kendi yatağına işemişti bizimki muhtemelen tuvaletini yeterince temiz bulamadıysa yapmıştır veya yakın zamanda kum değiştirdiyseniz -kokulu- alışamadıysa veya yabancı geldiyse yapıyor olabilir. Kısır değilse koku bırakıyor da olabilir koku bırakmak genelde küçük damlalar gibi oluyor yani çiş gibi olmuyor farkını anlayabilirsiniz.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 176 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80131 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR