40 Gunluk Kedi Mama Yemiyor

Lunasoyy
Lunasoyy

216 Puan

Dun bir kedi sahiplendim anne emiyodu daha eve ilk geldigknde biraz kuru mama yedi ama bugun yemiyor ne yapmaliyim ilk kez yedigi icin degisikmi geldi acaba yardimci olursaniz sevinirim

7 CEVAP

Anonymus985465
Anonymus985465

121914

Emel Hanın'a katılıyorum. Sokaktan evime aldığım hamile anneler yavrularını en az 4 ay emzirdiler ve kedi hayatına hazıırladılar.
Süttozu paketindeki talimata göre besleyin. Doğru hatırlıyorsam, 2 -3 saatte bir. Kaliteli süttozu olmalı.
Yaş kuru mama vermeyin. Bol suda haşlanmış tavuk göğsü suyu ile beraber.

40 günlük kedi anneden ayrılmaz. geri götürün ve 3. ayına kadar en az anne sütü almasını sağlayın. kuru mama yememesi son derece normal ancak çok tehlikeli aynı zamanda çünkü aç kalırsa ölür.

Lunasoyy
Lunasoyy

216

Zaten ayirmadik annesi reddetti simdi sut tozu verdik onu az birsey yedi

Dann
Dann

1173

Eve yeni gelmesinin stresi vardır yavruda. Dişleri ve sindirim sistemi için kuru mama erken. Anne süt tozu ve yaş mama vermeye çalışın, 10-15 gün sonra kuru mama yemeye başlar. Tuvaletini kontrol etmeyi ihmal etmeyin. Kolay gelsin.

Lunasoyy
Lunasoyy

216

Tesekkur ederiz herkese🐱

KedicikUzum
KedicikUzum

12589

Bir de 2 aylık olana kadar 3-4 saatte bir sut tozu karışımı ile besleyin bunu biliyorsunuzdur.petshoplarda satılıyor. Küçük biberon alın onla içirin şırınga pek önermem biberonla içirin. Tek başına icemeyebilir.

KedicikUzum
KedicikUzum

12589

Şuan kuru mama yemez. 45 günlük olduğunda kuru mamayı kaynamış su iliklasyiginda kuru mamanin ustune dokun çorba gibi olsun. Veya tavuk göğsü haslayin . Suyuyla verin. Tuvaletini unutmayın. Nemli pamukla önce karnından aşağı poposuna doğru annesi yalar gibi süre süre inin . Sonra tutamıyor veriyor aşağı zaten:))

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 179 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80183 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR