Sokak Hayvanlarına Tavuk Kemiği Vermek

kedicibirey
kedicibirey

2545 Puan

Öncelikle kızmayın bana. Yani aç kalmalarındansa bunu yesinler daha iyi. Ki 5 yılı aşkındır veriyorum, yüzlerce kediye verdim, tek bir sıkıntı yaşamadım çok şükür.


Şimdi tabi kemik deyince köpekler için aklınıza gelecek. Ama öyle değil, tavuk kemikleri sert değil. Ki kanat ucu, derileri vs. kediler bunları çok seviyor. Yani pişirme imkanımda yok, çiğ veriyorum. Benim 13-15 tane kedim var. Her gün olmasa da iki günde bir iki kilo alırım.


Bunlara da zam gelmiş. Ben 5 yıl önce kilosunu 50 kuruşa falan alıyordum. Şimdi 4 ya da 5 TL olmuş! Açıkçası zorlanıyorum ama bağımlı gibiyim. Bırakamıyorum. Beslediğim sokak canlarını, ki bazı kasaplar ücretsiz ya da ucuza bol bol verince yolda gördüğüm kedilere ve köpeklere de birer ya da ikişer parça kemik vermeyi ihmal etmiyorum.


Aslında bu sorudan daha çok bir yardım mesajıdır. Özelden kanıtlı fotoğraflar atmak şartıyla, beslediğim 13-15 tane sokak kedisine, sizi de zora sokmayacak şekilde, yaş mama değil, en ucuz kuru kedi maması talep etme mesajıdır.


Yardım edin ya da etmeyin, sizlerden tek ricam şudur: Sizde benim gibi tavukçu kasaplarından ya da normal kasaplardan böyle kemikler falan alıp, yol boylarına ya da mahallenizdeki boşluk yerlere falan koyunuz. Ve tabi ki de bir kap su koymayı lütfen ama lütfen unutmayınız.


Teşekkürler.

Henüz Cevap Yazılmamış :/

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 188 Görüntüleme
  • 0 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.965 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR