Ever Clean Kum Değiştirme? (Fast Acting Vs Total Cover)

KremTheCat
KremTheCat

2922 Puan

Anket

Total Cover kullan
(4 oy)
Fast Acting'den devam
(0 oy)
Toplam (4 oy)

Merhaba. Kedimi sahiplendiğim günden bu yana Ever Clean Fast Acting kullanıyorum. Hergün 2 defa kumunu temizliyorum kedimin. Fast Acting'in bilindiği üzere hafif bir esansı var. Zamanında tuvaletini sık temizleyemezsem koku hapsetmesi daha hızlı olduğu için fast acting'i tercih etmiştim. Fakat düzenli olarka günde 2 defa temizlik yaptığım için açıkçası kokuyu hızlı hapsetmesi çokta gerekmiyor.
Total Cover'a geçmeyi düşünüyorum. Kedim exotic shorthair olduğu için ileri zamanlarda esanstan dolayı herhangi bir sıkıntı yaşamasın diye kokusuz olan Total Cover'ı tercih etmeyi düşünüyorum.


Sizler ne dersiniz? Total Cover kullananlar yorumlar ise sevinirim...

3 CEVAP

GeceFanzini
GeceFanzini

1091

Ben 1 yıldır total cover kullanıyorum ve çok memnunum. Ben her gün, bir kez temizliyorum. Koku hiç yok ve topaklanması iyi. Taneleri çok küçük patilere yapışma gibi bir sorun da yaşamıyorum. Tozlanma falan zaten asla olmuyor. Ben de birkaç ever clean denemesinden sonra total coverda karar kıldım.

KremTheCat
KremTheCat

2922

@GeceFanzini teşekkürler.

Ozlemcakil
Ozlemcakil

11639

Ben de total cover kullandim sanirim inceydi,fakat multiple cristal ve ekstra strong daha iyi geldi , hatta multiple cyristal bence cok daha dayanikli, ikisini de kokusuz aldim , ben kizim bebekliginden beri gunde 2 defa temizliyorum, bazen gunde tek oldugu da oluyor ama koku vs olmuyor.Ben astim hastasiyim ki koku toz beni normalde cok rahatsiz eder , multiple cyristal daha iri taneli tam topak yapiyor

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 294 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78219 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR