Hamilelik

YasaYasa
YasaYasa

8946 Puan

Kedim yaklaşık 36 günlük hamile karni sertlesmeye basladi surekli mama istiyor kac günden sonra karni belirginlesir simdi biraz belirginde tam kac gunlukken belli eder

8 CEVAP

kedilimadam
kedilimadam

114398

Benimkinin 40. günden sonra belirginleşmeye başladı. Şu an 50 günlüğü geçti ve artık karnına dokunduğumda bebeklerin hareketlerini hissedebiliyorum:) vitamin kullanmayı ihmal etmeyin lütfen ayrıca suyunu sık sık tazeleyin en çok taze suya ihtiyaç duyuyorlar. Bu süreç dünyanın en güzel zamanlarından biri bence keyfini çıkarın:)

kedilimadam
kedilimadam

114398

@Reyaura ben aralık 15te erkek kedinin evine bıraktım kızgınlığının ikinci günüydü. Tam bir hafta sonra geri aldım. Veterinerimiz ortasını alalım dedi. Yani Aralık ayının 18i 20si gibi düşünelim dedi.Hamileliğin kesinleşmesi için birkaç kez çiftleşme olması gerektiğini söyledi veteriner. O yüzden erkek kedinin evine gittiği ilk günü değil iki üç gün sonrasını gebe kalma tarihi olarak alabileceğimizi söyledi.


@YasaYasa sizi çok iyi anlıyorum. Harika bir dönem bu bence...benim kızım yanımdan hiç ayrılmıyor. Uyurken elimi karnına koymam için sokuluyor. Elimi karnına koyduktan sonra uyuyor. Şu n kurduğumuz bağ öyle farklı ki...Allah'a şükrediyorum bu güzel günleri yaşattığı için. Diliyorum kızlarımız sağlıkla bebeklerine kavuşurlar.

YasaYasa
YasaYasa

8946

Vitamin kullaniyoruz evet cok heyecanli ya o kadar guzel bir sey ki

KedimVar
KedimVar

119251


  1. haftadan sonra karnı şişmeye başlıyor. Bizimki doğuma birkaç gün kala armut şeklini almıştı. :)) Ayrıca doğuma bir hafta ya da 10 gün kala yavruları hissedebiliyorsunuz. Hatta dokunmadan bile kedinizin karnının kıpırdadığını, küçük tümseklerin çıkıp indiğini görebilirsiniz. :))

KedimVar
KedimVar

119251


  1. değil 5. hafta olacak.

pisicikpisicik
pisicikpisicik

10660

kedilerin hamileliği 2 ay 1 haftadır

Reyaura
Reyaura

15210

Kediniz ilk dogumuysa ve karnindaki yavru sayisi az ise karnı fazla belirgin olmuyormuş. Daha önce dogum yaptiysa zaten buyuk ihyimal 4 tane yavrusu vardir karninda. 10 güne kadar baya karni çıkar .

Reyaura
Reyaura

15210

@kedilimadam kizgiligi kaç gün sürmüştü günü hesaplarken ciflestikleri ilk günümü hesapliyorsunuz kizginligin bitis tarihini mi ?

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 762 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79876 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR