Kedim Çok Isırıyor

Beyzaowl
Beyzaowl

313 Puan

Merhaba arkadaşlar kedim 1 yaşında ben sahipleneli 2 ay oldu ve bazen severken yada oyun oynarken ısırıyor acıtmak için yapmıyo farkındayım dişlerini geçirmiyo ama bunun onda böyle bir huy olarak kalmasını istemiyorum eskiden uyarı amaçlı yapıyordu çok önemsemiyodum bu yüzden ama çok fazla arttı son sıralarda bunu nasıl önleyebiliyim?

3 CEVAP

elifvelokum
elifvelokum

708

Benim kedimde de küçükken ısırma sorunu vardı, genelde oyun oynarken olurdu ve yavaşça elimi çekip onunla ilgilenmeyi bırakırdım böyle yavaş yavaş alıştı artık ne yaparsam yapayım ısırmaz. Sizi ısırdığı sırada kıpırdamadan durup tepkisini ölçün. Isırmayı bıraktığında da eğer oyun oynuyorsanız, oynamayı bırakın ve göz temasını kesin; yanlış bir şey yaptığını anlasın. 1 yaşındaysa yetişkin bir kedi artık küçük değil. Ciddi şekilde canınızı acıtırsa ya da yazdıklarımı yapmanıza rağmen tekrarlarsa kısa bir süreliğine yanından ayrılın.

Okan3439
Okan3439

10725

Isırması davranış bozukluğuna giriyor ısırdığı yere kolonya yada viks sürün birkaç kez ağzına acı tat geldiği zaman ısırmayı bırakıcaktır

Beyzaowl
Beyzaowl

313

Kolanya sıktım kokusuna kaçtı ama ısırması yine de geçmedi teşekkür ederim yinede @okan3439

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 183 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80266 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR